Be kind - rewind!

Låt mig säga såhär: Jag önskar att gårdagen aldrig ägt rum. Dagen gick fel på många olika tänkbara sätt. Ett möte på jobbet i närmre tre timmar gav mig absolut ingenting. Mötet var ändå bara en bråkdel av allt som gick fel igår och jag orkar INTE gå igenom allt igen, därför låter jag det nu bero. 

Helgen var däremot jättetrevlig. På lördagen körde jag, Robin & Noah in till Kristinstad och strosade lite. På kvällen tog vi det lugnt hemma.

Söndagen var inte alls planerad tills jag läste att Marina & Kalle skulle till Holje marknad och titta. Jag frågade om de ville ha sällskap, vilket de tackade ja till. 

Efter lite strosande på marknaden och en utsökt langos senare, bestämde vi att vi skulle ta en fika hemma hos oss en stund senare. Väl hemma hos oss ringde Sanna och hörde om hon, sonen och hundvalpen kunde kika förbi, vilket var en självklarhet :-)

En riktigt härlig dag tillsammans med härliga vänner. Älskar sådana dagar då man spontant hittar på något med vännerna. 

Idag kommer nog Sanna en runda med sonen igen (kanske hundvalpen också?)
Egentligen skulle jag på bröllopsplaneringsmöte med Marina idag (Vi ska hjälpa till på ett bröllop), men då det varit magsjuka i det hushållet så valde vi att avboka det.

Bjuder på en drös bilder. De är alla klickbara.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0