Födelsedagen

Jag har varit ganska seg med det här på uppdateringar. Det känns som att jag inte har något särskilt att skriva om för tillfället, men kan idag i alla fall skriva om de senaste dagarna.
I tisdags fyllde jag 28 år och det var en lugn dag precis som de flesta andra dagar. En himla många gratulationer fick jag och mamsen kom på kaffe på förmiddagen. När Robin kommit hem, ställde han sig och lagade maten jag ville ha :-)
(Honung-senap-citronglaserad lax med vitlökspasta). På kvällen kom mina föräldrar på födelsedagsfika och sedan dök även Henrik upp och ville inte bara gratulera via telefon eller internet, nej, han ville komma med en födelsedagskram också. Vad go han är! Tack för presenterna mor & far. Tack även till min vackra make som tänkte till ordentligt när han köpte mig detta armband i rostfritt stål (Så jag slipper få utslag av armband med nickel i).Det var flera vänner som ringde och gratulerade mig men som av olika skäl inte kunde komma/hann hälsa på.
Pratade en lång stund med min syster också. Som jag saknar henne :-(

Igår tog jag och Noah en tur till Kristianstad. Noah fick en ny pyjamas eftersom de han har är på tok för små och hans behov går definitivt före våra behov av kläder/skor. Själv skuuuulle jag behöva nya skor, särskilt sedan jag upptäckt att "klacken" på båda skorna är uppslitna och i ena klacken finns det en stor STEN!

Robin var i Kalmar med jobbet igår och var inte hemma förrän vid 18:45. Han hoppade in i duschen direkt när han kom hem, sen passade jag också på, därefter blev det sen middag. Resten av kvällen (2h) spenderade han faktiskt med mig, trots att han egentligen är upptagen på onsdagskvällar. Godingen :)

De senaste dagarna har jag fått ta del av vissa kommentarer och åsikter som gjort mig uppriktigt besviken och det har gått så långt att jag undrar om den som sagt detta vill försämra mitt mående. Så är säkert inte fallet, och jag tänker inte skriva mer än så om det, för jag vill inte göra en höna av en fjäder :)

Igår fick jag också ta del av en nyhet som gjorde mig chockad och ledsen i själen och fick mig att inse hur ömtåligt det mesta är. Jag önskar jag kunde hjälpa denna person som gav mig nyheten, men jag vet verkligen inte hur. Det enda jag kan göra är att finnas där. För det gör jag. Alltid. 

Ja, nu blev det ju lite negativt inslag här en stund, märkte jag.

Idag ska jag och Noah köra en runda till Sölvesborg och titta lite. Kanske går vi inom jobbet och säger hej, annars strosar vi nog bara runt lite innan vi kör hem igen och ordnar middag.

Bjuder på ett par bilder nu innan jag myser upp mig i soffan med min vackra son.


Premiärbakade chokladsnittar på födelsedagen.


Rapsfält på väg in mot Kristianstad. Skånsk sommar? :)


Noah som däckade efter påhitten igår :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som att du hade en mysig födelsedag :) Jag tänkte på en sak, har ni några planer i sommar? Vore kul om vi lyckades ses lite när alla har semester :) Kram på er så länge!

2012-05-10 @ 10:24:05
Postat av: Helene

Jadå, det var en bra födelsedag :)

I sommar har vi bara planer på att rusta upp det vi hinner/kan på huset. Jag ska bygga staket och badrummet ska renoveras. Robin har lite annorlunda semester i år. Han har tagit ledig varje tors-fre under 6 veckor, så att han jobbar 3-dagarsveckor ett tag med tanke på att vi inte kan åka någonstans pga ekonomin. Skulle det sen vara att vi ska få besök eller att något annat händer så har han ju kvar semesterdagar att plocka ut. Hade varit verkligt kul att ses i sommar, men tyvärr kan vi inte ta oss uppåt landet på ett tag :-/

Kram på er!

2012-05-10 @ 10:28:30
URL: http://anatis.blogg.se/
Postat av: Din syster

Hörrö!För det första så är jag ganska säker på att du fyllde år i tisdags (eller har du bytt datum?) & så saknar jag dig med, så det så! ;)2012-05-10 @ 12:13:10
Postat av: Helene

Haha, visst ja, tisdag var det ja.. Rättat det nu! :-)

2012-05-10 @ 12:33:22
URL: http://anatis.blogg.se/
Postat av: Maria

Jaja men om ni skulle ändra er angående Värmland i sommar så fixar vi självklart boende och mat till er under tiden ni hälsar på. Blir bara resekostnaden då, så det är bara att säga till! Vi är hemma alla veckor utom 30 för då är vi på Gotland. Kram

2012-05-12 @ 15:38:36
Postat av: Helene

Tack Maria! Skönt att veta. Tyvärr kan inte Värmland bli möjligt om vi inte har annan bil. Vi får inte plats med vagn och packning i bilen vi har nu, men ändras situationen så dröjer det inte länge innan vi kommer upp till er :)

2012-05-12 @ 15:40:40
URL: http://anatis.blogg.se/
Postat av: Maria

Jaja men om ni skulle ändra er angående Värmland i sommar så fixar vi självklart boende och mat till er under tiden ni hälsar på. Blir bara resekostnaden då, så det är bara att säga till! Vi är hemma alla veckor utom 30 för då är vi på Gotland. Kram

2012-05-12 @ 17:47:05
Postat av: Maria

Haha varför kom min kommentar 2 ggr?

2012-05-12 @ 20:52:38
Postat av: Helene

Haha, ingen aning faktiskt. Mysko! :)

2012-05-12 @ 20:53:25
URL: http://anatis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0