Färdigmålat!

Nu är det färdigmålat i gästrummet! Målade sista strykningen igår och idag har jag tömt rummet på verktyg och tagit bort golvpappen. Matta och gardiner beställda. Lister ska vi handla på måndag. Sen ska vi införskaffa bord och arbetsbord också under nästa vecka.  Nu bjuder jag inte på någon mer bild på rummet förrän det är helt färdigt ;)

Visst fasen.... skåpluckorna.. De ska också renoveras först innan jag kan visa er slutresultatet. Det är lätt att glömma bort något som är tråkigt att göra ;)

Imorgon bitti åker jag till Tyskland för att handla hem vin till vernissagen i påsk. 05:30 går bussen, vilket innebär att jag ska försöka lägga mig extra tidigt ikväll. Ska bli kul att se om jag känner någon på bussen. Fullbokat imorgon. Får se om jag får rycka in som "expert" denna gången också. Har man mycket att handla själv, så är det inte alltid lätt att hjälpa dom som kommer och frågar. Ibland är det dumt att vara igenkänd från bolaget ;)

Nu ska jag enbart ta det lugnt tills maken kommer hem. Just nu tänker jag inte greja mer med gästrummet, även om jag skulle kunna måla taklisterna. Det tar jag sen. Fantastiskt väder ute idag. Kanske jag ska se till att komma ut lite idag istället och ta vara på denna fina dagen? Aja, vi får se. Snart kommer väl tröttheten och slår mig med en slägga i huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0