Hugg..

Dags att se hur ståtlig vår grabb blivit. Har tid på BVC idag :)
Tänkte även passa på att hälsa på Robin på jobbet idag när vi är klara på BVC. Ska även passa på att handla lite när vi ändå är ute och rantar rundor idag. 

Igår blev det inte alltför mycket gjort. Kånkade in halva soffan själv till gästrummet, satte upp Robins dator och kopplade in den på nya datorbordet, städade av gästrummet, tvättade och vek en massa tvätt, sorterade Noahs kläder, handlade och planterade blommor. 

Det sägs att det eventuellt ska bli kallt och snö igen. Från att ha varit över 20 grader i solen i flera dagar, så ska det alltså tillta i blåst och med den kommer kyla och eventuell snö. Hoppas innerligt det håller sig fint i påskhelgen. Gärna med det varma och vackra vädret. Så som det varit de senaste dagarna.

Det ser ut att bli vackert väder idag också. 

I helgen ska vi byta däck och tvätta bilen (byta däck gör vi inte om det snöar, så klart. Nä, då tvättar vi inte bilen heller). Vi ska också slipa garderobsluckorna i helgen och eventuellt få dom klara innan helgens slut. När väl de luckorna är klara, är grovjobbet med gästrummet färdigt. Det som är kvar då är lite detaljer i inredningen som vi inte riktigt... bestämt.. än.. Vi får nog känna av rummet först innan man sätter upp fler tavlor än den vi har bestämt.

Fick för några år sedan smärta i form av "hugg" i ljumsken på höger sida. Känns precis som att jag klämmer en nerv något fruktansvärt, och jag har svårigheter att stå när det slår till. Det har kommit lite till och från genom åren, och nu är det tillbaka igen. Tyvärr tror jag det är en arbetsskada som jag så klantigt fixade för ca 5 år sedan. Kanske man ska besöka en kiropraktor och kolla det? Vad kostar det att besöka en sådan egentligen?

Nähä ni, jag sörplar vidare på mitt kaffe och tar mig igenom denna dagen också :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0