Måste börja tro..

Godmorgon och sånt.
Noah valde att vakna vid 04:30. Fick gå upp med honom då och vid 05:20 trodde jag att han somnat om i famnen på mig. Fel hade jag. När jag väl lade honom i sängen började han fjanta runt i hela sängen. Det slutade med att han somnade på mage i någon lustig ställning och sov ca en timme. Nu är vi uppe igen och det blir inget mer sovande. 

Vad jag ska göra idag har jag ännu inte riktigt bestämt. Jag vet att jag ska göra en stor laddning köttfärssås, jag vet också att jag ska försöka ta ett pass på crosstrainern. Jag vet också att jag ska försöka börja bygga upp mitt självförtroende. Det sistnämnda är ju inte gjort på en kvart, så att säga.

Jag måste börja tro på mig själv att jag kan fixa ett annat jobb, jag måste börja tro på mig själv att jag KAN gå ner i vikt, jag måste tro på att jag inte ser helt vidrig ut när jag tittar mig själv i spegeln. Jag måste också sluta förstöra mig själv. Mitt problem är att jag antingen äter för lite, eller så tröst- och tristessäter jag. Jag behöver hitta den där balansen igen. Jag behöver också ta en paus från vågen då den i princip styr mitt humör.

Jag är så otroligt lycklig för mitt liv, min familj och mina vänner, något annat behöver ni inte tro. Men jag är inte lycklig över mina tankar om mig själv. Dags att sätta igång att jobba med det. 

Dag 5 som vi är nikotinfria. För mig känns det jättebra! För Robin känns det också kanon, men imorse hade han lite mer abstinens. 

Visst tusan. E-on kommer hit vid 10-tiden. Borde klä på mig innan dess :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0