Ansiktsmask

Det är vackert väder idag. Väntar i skrivande stund på att Esset ska vakna så vi kan bege oss till Åhus och gå en promenad i hamnen. Förhoppningsvis blir det att softa en stund på stranden också så att vi kan jobba på vår vackra solbränna också :)

Jobbar ons, tors och fre. Ledig helgen. Troligtvis blir det en tripp till Göteborg på lördag tillsammans med Esset, Karin & Daniel. Ska genast räkna lite på hur mycket räkningar jag har denna månaden. Jag vill ju till Göteborg.

Igår kväll blev det grillande hemma hos Daniel i Viby. Mycket trevligt. På kvällen umgicks jag och Esset och behandlade våra ansikte med en inte särskilt smickrande bruuuun ansiktsmask. Skönt var det dock, ska ni veta! :)

Nu ska jag fixa till mig och äta lite frukost, sen ska jag terrorisera Esset tills hon vaknar. Hon behöver ju faktiskt inte snooza en timme när vi skulle gå upp kl 10 idag. DÅLIGT ESSET!! :)

Anyhow. Catch you on the flip side.


Bra dag!

Första Juli tillträder jag som Systemhandledare i området. 14 butiker att ansvara för gällande utbildning inom datorsystem och kommande projekt. Känns fantastiskt! Har spenderat arbetsdagen tillsammans med den nuvarande Systemhandledaren Carro. Vi har gått igenom en rad olika dokument och datorsystem inför överlämningen.
Fick jobbdatorn och jobbmobilen med mig hem idag. Nu händer det :)

Ska snart köra ut till Viby och umgås med Karin, Daniel och Esset. De skulle tydligen grilla. Jag är fortfarande mätt efter dagens lunch på ko-san. Tikka masala blev det idag. Riktigt smarrigt. Underbart väder är det också.
Att jag dessutom är ledig imorgon gör det hela ännu bättre.

Idag är en bra dag!

Redo

-----------------------------------------------------------------------
Uppdaterat: Livet leker btw :)
-----------------------------------------------------------------------
Jag har tydligen inte blivit bättre på att uppdatera. Jag tycker ju det kan vara intressant att läsa vad som pågår i andras liv, men när det väl gäller mitt eget liv, anser jag väl kanske att det inte är så många som är intresserade av att veta vad som pågår i mitt liv. Har jag fel? Anyhow, detta är mitt sätt att vara duktig och skriva av mig lite. De som är intresserade, go ahead, läs så det står härliga till.

Ska ändra mitt andranamn förresten. Meddelar förändringen när den är skedd :)

Det har ju hunnit vara Sweden Rock Festival sedan jag skrev senast. Förutom kyla och regn så var det en lyckad festival :)
Orkar inte lägga upp några bilder från festivalen här nu, utan det får ni isf spana in på facebook när jag väljer att publicera dom där också. Kalla mig lat för all del :)

Midsommar har nu ägt rum också. Det blev en väldigt lugn sådan för min del. Softade hemma precis hela dagen. Duschade, vilade, pysslade. Vid 21:30 körde jag ut till Nymölla och hälsade på. Fick sedan agera fyllechaffis för ett par som skulle till Bromölla. Därefter körde jag inom Fjälkinge och hämtade upp Esset, Robban, Robbans flickvän och ytterligare en tjej. Släppte av folket inne i Kristianstad och tog sedan en kopp kaffe hemma hos Esset innan jag körde hem.

Idag har varit en lugn dag. Igen. Har fifflat lite med en film till Amir, Aleks son. Det fungerade till slut. Alla nöjda, alla glada.
Har varit en runda hos Aleks idag och fikat och lämnat filmen till Amir. Ack så glada vi blev när det visade sig att det fungerade. Skulle egentligen köra ut till Nymölla och hjälpa moren med mobilen efter fikan hos Aleks, men kom på att det inte var lönt eftersom de är bortbjudna på middag sen.
Vad som händer ikväll har jag faktiskt ingen susning om. Tar det lite som det kommer. Skulle kunna tänka mig att förtära lite alkohol om sällskapet är det rätta. Eller så blir det en lugn hemmakväll. Either way works fine.

Har umgåtts en del med Henke den senaste tiden. Riktigt trevligt att umgås med honom. Det är chillande när det är som bäst :)

Folk undrar hur det går med kärleken. Denna eviga fråga.
Jag får väl säga att jag låtit den känslan gå i idé ett tag.
Har fokuserat mycket på jobb den senaste tiden, och så smått kommit in i systemhandledarrollen. På måndag ska jag och Carro åka runt till butikerna i blekinge och hälsa på. Ska passa på att presentera mig för alla butikschefer också. Ska bli roligt att komma till ena butiken i Karlskrona. Lisa jobbar där. Henne har jag inte träffat sen september förra året då vi var på kurs på skarpö.

Åter till kärleken. Jag anser att den får komma till mig. Det är inget jag aktivt tänker söka efter, även om det vissa gånger känns tungt att behöva möta världen ensam. Jag vet bara att jag är redo för en förändring.

Över till vänskapskretsen.
Jag trivs bra med mina vänner. De vet var de har mig.
Jag har många gånger dragit mig undan ett tag, just för att jag vill ha en enkel och okomplicerad vänskap. Inget skitsnack bakom ryggen, inget tävlande, ingen svartsjuka. Det är inte vänskap om det går till på det sättet. Att inte bara ta vara på varandra och njuta av att vi finns, mår bra och trots allt har det ganska bra? Det är så jag vill ha det.

Vet inte om jag ska skriva mer nu. Kom plötsligt på att jag kan bädda rent i sängen, dammsuga lägenheten och pyssla lite tills jag kommer på något trevligt att fördriva kvällen med. Borde laga mat också, men det innebär att jag får ta en tur till Maxi. Det får bli ett senare projekt.Försök sminka er i ett tält med en miniatyrspegel. Resultatet blir såhär. Ser mest gammal ut.

//Helene

RSS 2.0