Livet just nu.

Nu är det ett tag sen jag skrev, så det är måhända dags att uppdatera lite om vad som sker i mitt liv?
Jodå, fasten your seatbelts, here we go.

Jobbar på som vanligt, fast mindre än i december, som för övrigt bara var jobb, jobb och jobb.
Om kvällarna blir det oftast en film eller tv-tittande, följt av en massa pratande hemma hos Niclas.
För er som inte minns, är Niclas en fantastiskt duktig skulptör som i nuläget har utställning på Aoseum i Åhus. Varje helg i Januari mellan 12-17. Får ni möjlighet, så passa på att åka dit och ta del av konsten nästa helg, då det är de sista dagarna för utställningen.

Niclas kommer även att ställa ut med gänget här i Nymölla i påsk. Detta är något jag verkligen ser fram emot, då hans skulpturer kommer passa mycket bra in i den miljön. Utställningen vid påsk är för mig en av årets höjdpunkter. Det kommer mycket folk som tittar på konsten och tar del av den fina stämningen. Ja, årets utställning kommer verkligen bli kanon!

Annars då?
Lägenheten är färdigrenoverad, och den sista touch som behövs, är att hatthyllan kommer på plats, och att sladden till lampan i taket blir ordentligt fastsatt. Känns mycket skönt att det äntligen är renoverat, och jag jag inte mer behöver irritera mig på att sakerna måste plockas ner inför renovering.

Marina, frugan alltså, och hennes sambo Chrille, har även flyttat in i sin nya lägenhet. Kommer bli nedrans tjusigt där när renoveringen är genomförd.

Jennie var hemma förra helgen också. Det var skoj. Tycker om när hon är hemma, och tycker mindre om när hon är uppe i skövde. Jag vill ju umgås mer med henne.  Hon kommer dock ner i påsk igen, och även det är en sak jag ser fram emot.

Snart ska jag på utbildning uppe i stockholms skärgård med jobbet. Kommer vara på Skarpö under 3-4 dagar, sen åker jag ner till skåne igen och blir här ett par veckor. Sedan blir det en tur upp till stockholm igen för att slutföra utbildningen. Ska bli roligt.

Gårdagen var mycket trevlig, så den vill jag skriva om.
Dagen började lite halvsegt, eftersom jag kvällen innan var hos Niclas o kollade film till kl 01:00. Jobbade iaf till kl 13:15, sedan hämtade jag upp Marina.
Vidare till Nymölla, där vi satt och snackade ett tag, sedan tog jag en dusch. Vi körde sedan till Eko, där Marina shoppade loss ordentligt. Ny dammsugare, lagerhylla och lite andra måste-ha-saker inhandlades. Därefter körde vi hem till min lägenhet. Marina sa igår något jag gått och tänkt på. "Har du tänkt på att allt detta i lägenheten är saker du köpt för egna pengar, förutom de saker du fått i present?".. Jag måste säga att det känns otroligt skönt. Jag har skrapat ihop från noll till att ha en fin lägenhet med fin inredning, och det har ju faktiskt inte tagit så lång tid ändå.. Är ganska stolt över mig själv :)

Nåväl, pratade med Niclas på fredagen om att han gärna fick umgås med mig och Marina på lördagen. Niclas ringde efter han kommit hem från utställningen. Jag frågade då om han ville följa med mig och Marina och äta på restaurang. Sagt och gjort. Niclas var hos mitt vid 18:40. Därefter körde vi till Garvaregården för att äta "det vanliga". Men ACK, så gott det var, och vi hade riktigt trevligt där.
När vi ätit klart, begav vi oss på en roadtrip till Nymölla. Visade Niclas lite av stället där han kommer att ställa ut sina skulpturer i påsk. Vidare hem till mina föräldrar. Där fixade jag lite kaffe. Mamma och pappa var hemma, och satte sig och pratade med oss när vi kom dit. Vi ringde hit Jonas Lundh också (Jonas och Niclas gick konstskolan ihop). En stund senare kom Jonas, Catta och Jessica. Även Rose-marie, Anders, Mariana och Annika kom hit sen.
Kvällen kantades av mycket skratt och diskussioner, följt av "nattamat" som denna gång bestod av chilikorv med bröd och tillbehör. Jag tvingade i Niclas 7 korvar.. (flinar belåtet).. Vadå, karln är ju hungrig!? :), så "tvingade" är väl kanske fel ord. Det är ju inte så att jag personligen tryckte ner dom i halsen på honom. Hehe.

Skjutsade hem Marina vid 01:40. Därefter körde jag tillbaks till Nymölla och hämtade Jonas och Jessica. Även Niclas åkte med denna gång. Lämnade av Jonas och Jessica i Sölvesborg, sedan vidare till Kristianstad. Var inne i kristianstad vid 02:30. Kramades hejdå med Niclas, sen begav jag mig till Nymölla igen. Lade mig sedan vid 03:20. Var en mycket, mycket trevlig kväll, och jag ser gärna att det upprepas igen.

Idag är jag lagom seg. Har aningens ont i huvudet. Ska försöka få mamma att klippa mig idag. Känner att det behövs. Vad som händer ikväll, vet jag inte ännu. Kanske blir det film? Kanske lugn hemmakväll? Nåja, det märker vi :)..

NI är de viktigaste i mitt liv:  Mamma, pappa, Jennie, Tussen, Marina, Chrille, Niclas, Elin, Lina, Therese, Tony, Nettan, Mariana, Fredrik A.
Vad skulle jag gjort utan er?

Anyhow, hoppas Ni orkat läsa allt detta. Ha en fortsatt trevlig helg, så återkommer jag inom en snar framtid :)..

Puss på er, mina vänner.image16

RSS 2.0