Solkaffeskvaller!

Det har den största delen av min dag bestått av.
Under en veckas tid har jag varit hemma hos mina föräldrar. Dagarna är roligare där när man är sjuk.
Igår hade jag besök av Niclas och Mats som var ute och snurrade med sina motorcyklar. Samtidigt kom även Jonas, Catta och Jessica och fikade med oss alla. Givetvis var mamsen och papsen också där, eftersom jag, som sagt, var hos mina föräldrar.

Idag körde jag in till lägenheten och småplockade lite och försökte rädda mina döende blommor :).
Precis när jag skulle köra därifrån, skickade Karin meddelande och frågade hur läget var. Jag meddelade att det var på bättringsvägen, och att jag tänkte ut o köra en runda. Hon föreslog då att jag skulle komma dit o ta en kaffe med henne. Sagt och gjort. Vi satt ute på verandan hos henne och drack kaffe, njöt av solen, snackade skit och rökte en och en annan cigarett. Tiden gick verkligen snabbt. Vi satt i över två timmar och bara skvallrade och skrattade :)..Är så glad att jag lärt känna denna galna kvinna!

Har även varit ute och promenerat en runda med Catta idag. Vi avslutade vår promenad genom att gå ner till havet och försökte ta oss ut till stranden. Dessvärre var det för mycket sumpmark, så vi kom inte fram ordentligt, men ett par veckors torka till, sen ska det nog inte vara några problem att ta sig ut där.
Har pratat en del med Marina nu ikväll också, minsann. Ser fram emot att ses den tredje om vi inte hinner ses innan dess.

Sitter i skrivande stund och tittar lite film tillsammans med mamma och pappa.
Ska tillbaks till lägenheten snart igen, kände bara att jag inte ville vara ensam när jag var sjuk.
Är på bättringsvägen nu, och ska återgå till jobbet som vanligt på onsdag.
Jag måste däremot inom jobbet imorgon eftermiddag och hämta andra nycklar. Blir att jag jobbar själv några timmar på förmiddagen på onsdag, så därför måste jag ha rätt nycklar om jag ska kunna öppna upp butiken. Blir en tidig start på jobbet. Kan vara skönt att ha lite ensamtid på jobbet och städa och greja innan jag öppnar.

anyhow.
Imorgon blir det att hämta nycklarna, sen ska jag faktiskt umgås med Nettan på eftermiddagen. Hon är nu nere i skåne ett par dagar, så vi ska ses och snacka lite skit imorgon. Det är ju ett tag sen vi sågs nu gumman :)

Hoppas det blir sol imorgon också. Lika bra att passa på att lapa lite sol medan man kan, eller hur?
Ah, skulle ju tagit en bild när vi satt på altanen idag. Glömde. Hade ju varit passande med en solig bild till denna bloggen.
 
Istället får ni njuta av den vackra bilden på Jennie och Elin. Riktigt vad de sysslar med, är ännu inte utrett, mer än att det ska föreställa att de sitter i en bil och ser gravt allvarliga ut i 31 mil. Jennies min ska väl förmodligen föreställa att så ser hon oftast ut när hon kör ner till skåne själv. Det är så andra bilister känner igen henne :P..
Elin vinkar hela vägen ner, då hon inte vet när hon är framme. Det är ju lika bra att vara ute i god tid, eller hur?
Gosh, invecklat det blev. Haha. Enjoy!

image21

Nåja, jag återkommer med soliga bilder i mina kommande inlägg.
Idag mår jag faktiskt ganska bra själsligt.
Hoppas det håller i sig. Alla har vi våra up's and downs..

XXX
Helene

Superbt, eller?
image20

Evigheter sen jag skrev. Mycket har hänt. Otroligt mycket.
Vet inte riktigt om jag har den glöden i mina fingrar att skriva allt ikväll, så mitt spännande liv får jag berätta om mer en annan dag :)..

På tal om annat:
Några personer har fått mig att tänka efter en del, baserat på hur de beter sig.
Jag antar att de inte kan leva upp till råden de själva gett mig en gång i tiden. Lite tråkigt. Inga namn nämnda.

Sick and tired..

Jag är på superbt humör, kände bara att jag ville skriva en skvätt här för en gångs skull :).. Jag trivs bra med livet som det är annars just nu. Mycket nytt, mycket roligt.
Har varit sjuk sen i måndags också, och börjar väl äntligen friskna till lite. Härligt.

Hade besök av Syrran och hennes kompis Elin förra helgen. GALET roligt!! :D

Är otroligt glad för mina nyfunna vänner My, Karin och Aleks. Ni är superhärliga!

Saknar Nettan och Lina också givetvis.

O, ja just det.. Undertecknad fyller år om ett par veckor. Födelsedagsfest nalkas den 3:e maj, so you know :).. Hör av er till mig för mer info.

Älskar vännerna!


/ Helene

RSS 2.0