Min allra första..

Nu är det en hel vecka sedan jag senast skrev. 
Jag har inte riktigt tiden eller ens lusten att sätta mig och skriva när jag har annat för mig. 

Jag kan inte heller berätta om allt som skett sedan en vecka tillbaka, för dagarna flyter förbi som smör i solsken.

I söndags var det mors dag. Min allra första mors dag som jag blev firad av Noah :)
Noah hade, enligt pappa Robin, bett Robin fixa en korg med lite smått och gott (blomma, polly, hemmagjorda baguetter) till mamsen och lämnade dessutom en jättefin lapp till mig. Kan man annat än älska de två grabbar jag lever med?I söndags skulle vi även upp till Bromölla en runda när min far ringde och han var då på väg till sin mor, min farmor. Jag, Robin & Noah beslöt oss för att sammanstråla med min far och hälsa på min farmor. Väl där var två av pappas syskon samt respektive också på besök. Vi bjöds på räkmacka och tårta och det var en trevlig fikastund hos famor. En stund innan vi skulle gå kom min ena faster och lämnade över 400kr från henne och min farmor. De var till Noah. Så gulligt av dom. Pengarna har nu blivit insatta på Noahs fondkonto och förhoppningsvis kommer han ha mycket glädje för de pengarna när han blivit större. Nedan, två bilder på mig, Noah och min farmor Ulla. Bilderna är klickbara för större format.Efter besöket hos min farmor, körde vi och handlade lite snabbt innan vi besökte mina föräldrar. Mamsen min fick en liten blomma och ett kort. 
Mamma bjöd på lite tårta och kaffe. Vi satt ute och njöt av solen och Noah kröp runt på gräsmattan och hade skoj med att undersöka maskrosorna på nära håll :)På kvällen ägnade jag tid åt att röja i uterummet. Tyget i taket drogs ner, kablar och högtalare plockades bort och en allmän uppfräschning ägde rum. Dynorna byttes i lördags. Klickbara bilder.
Före: (Då hade jag ändå "gjort fint" där)
image description
Efter: Ännu inte helt färdigt, men lägger inte ner mer energi där nu, med tanke på att det ska renoveras i framtiden.


Igår var jag och mamsen iväg på Sölvekulle (blomsterhandel) och kikade på lite blommor. Robin sa att Noah ville att jag skulle få köpa lite blommor till mig själv. Som tur är blev det riiiktigt billigt också :)
På bild nr 3 ser ni två av de amplar som jag pysslade ihop här hemma. Ytterligare en stooor ampel hänger vid framdörren. Ampeln vid framdörren ska tydligen bli enormt vacker och maffig när den blommar ut. Spännande! Noahs utvecklas fint varje dag och krypandet går undan nu. Resa sig mot möblerna har blivit allt mer intressant också nu.

Om två dagar fyller min älskade son 1 år. 
Tänka sig, imorgon för ett år sedan åkte jag in till förlossningen kl 22 och Noah var ute 2 timmar och 38 minuter senare. Kärlek!

Bjuder på en mysbild från idag.Imorgon ska Noah hälsa på förskolan han ska börja på till hösten. Intressant.

Ta hand om Er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0