Noahs framsteg!

God morgon!
Dra på trissor, behövde inte gå upp med Noah inatt heller. Visst att han vaknade till några gånger, men det är skönt att slippa behöva gå upp med honom mitt i natten. Vid 05:50 låg han och snackade och tog sig runt i hela sängen. 06:00 skulle Robin gå upp, så det blev att Robin tog med sig Noah så att jag fick vila en stund till innan Robin skulle cykla till jobbet.

Nu på morgonen har jag försökt pyssla lite med grabbens fötter. Gips och lera överallt, men roligt hade vi. Har gjort två sådana fötter som på bilden nedan, och det ska bli något i stil med det på bilden till vänster.. ;)Om någon timme ska vi göra oss klara för att hälsa på Lina.

Åh, jag måste ju skriva lite om Noahs framsteg. Som ni vet så bidar han sin tid och tar det lugnt i utvecklingen gällande krypande, precis som jag och Robin gjorde när vi var små.

Nu "kryper" han fram sedan någon vecka tillbaka. (Han trycker sig framåt, men kryper "normalt" mer och mer nu). Han verkar också vara på gång att ställa sig upp mot saker, så jag tror inte det dröjer särskilt länge. Sitta har han kunnat sedan 5 månader, men det är först nu han engagerat sig i hur man gör för att ta sig från magläge/krypläge till att sätta sig. Sååå duktig grabben är, och han verkar oerhört stolt över sig själv. Vi är stolta över honom i alla fall :)

Ska han dessutom bli som sin mor? Jag ääälskade att sova under TV-rumsbordet när jag var liten.Man hittar Noah lite överallt i huset numera. Dessa tre bilder är klickbara.Kommentarer
Postat av: Maria

Kul att ni har testat gipskittet :) Hoppas det blir bra!Vi har köpt en 1 årspresent till lillkillen som kanske kan hjälpa till i framstegen så småningom :) den kommer med posten när det börjar närma sig så håll utkik :)

2012-05-16 @ 12:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0