Så mycket vi hunnit med.

Nu är det några dagar sedan jag uppdaterade er på vad som händer på Massavägen 28 i Nymölla.
Det blev ingen tur ner till udden i torsdags. Robin var hemma lite senare än vanligt och dessutom kom mams på besök och drack lite kaffe.  Istället planterade vi oss i uterummet - väldigt härligt även det - och förtärde våra baguetter och delade den där cidern.

I fredags kom Marina på besök på kvällskvisten och det var himlans trevligt att få umgås några timmar med henne. 
I övrigt var det en lugn fredag.

Igår hade jag och Robin bestämt att vi skulle greja i trädgården. Kantskära, klippa färdigt thujahäcken och klippa gräset. Fast först kom släktingen Jimmy och knackade på. Det var precis när vi skulle gå hem till mina föräldrar och hämta kantskäraren och en förlängningssladd. Jimmy följde med dit och vi satt ute i solen och drack kaffe och åt lite knäckebröd någon timme. Mycket trevligt. Jag & Robin passade på att fråga min mamma om hon ville passa Noah lite medan vi grejade i trädgården, vi fick ja till svar. Mams följde med hem till oss och satt med Noah i uterummet nästan hela tiden vi grejade i trädgården (3 timmar av 3½ timmars arbetande i trädgården). Ett tag innan vi var färdiga frågade mamma om vi ville följa med hem till dom sen och beställa mat. Det nappade vi på, och tack snälla mor & far för mat och hjälp igår. Kvällen spenderades hos mina föräldrar där även Mariana och Dea kom på besök. 

Idag hade jag bestämt mig för att rensa klart i rabatterna och flytta de växter jag inte ännu hade hunnit med att flytta. Robin beslöt sig för att hjälpa till med att kantklippa lite gräs som vi inte fick med igår, sen rensade han också ett par rabatter. Noah var med ute i vagnen och det har gått himla smidigt idag. Jag är nu färdig med allt mitt rensande och flyttande av växter, och Robin är nu ute och klipper det sista gräset intill husväggarna. Det enda jag ska fixa är en liten blomplantering i en kruka att ställa i trädgården, men det är inget brådskande. 
När Robin är färdig ska jag iväg och handla. Därefter ser det ut att bli en väldigt lugn dag. Men åh, så mycket vi hunnit med nu i helgen!

Kanske Marina & Kalle kommer förbi på lite fika idag, kom med förslaget till dom tidigare. Vi får se hur det artar sig, de hade en del att stå i idag.

På tal om fika. På tisdag fyller jag år, men kommer inte fira direkt. Jag kommer att vara hemma i alla fall. Kaffe finns, sällskap finns och förmodligen även lite fikabröd. Hör gärna av er innan bara om ni skulle vilja hälsa på, så att jag är någorlunda förberedd på besök. 

Igår firade jag och Robin 2 år som förlovade (1 år och 2 månader som gifta), och idag firar vi 2,5 år som ett par :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0