Oväntat besök!

Ja minsann. Gårdagen var planerad som så att jag skulle hem till Lina och umgås lite. 10-15 minuter innan jag skulle köra ringde det på dörren. Jag hann nog gå igenom hela kontaktlistan i huvudet på vem det kunde vara som ringde på innan jag öppnade dörren. 

Det var ingen mindre än min älskade syster som kommit ner från Piteå! Jisses vad chockad jag blev - och stum. 
Det blev att omplanera med Lina och spendera dagen tillsammans med syrran. Hon har inte träffat Noah sedan i julas och jag blev glad i hela själen över att hon fick tillbringa tid med min lille ögonsten. Jag vill ju att Noah ska ha sin moster nära sig när han växer upp, så därför värmde det lite extra att Jennie kom ner och hälsade på. Hon stannar till tisdag nästa vecka och på måndag fyller vår pappa 60 år. 

Jag, Jennie och Noah körde en runda till Eko och sedan vidare till Maxi. 
Hos mor och far fixade Jennie lite lunch. Cannelloni (stavning?). Så himla gott och något jag verkligen kommer göra vid senare tillfälle också. Jag, Robin & Noah gick hem vid 20-tiden på kvällen då det började närma sig grötdags för lillen. 

Idag har varit en ledig dag för Robin. Kristi himmelfärdsdag.  Natten till idag var inte alls lika behaglig. Jag lade mig strax efter kl 22 igår, men kunde inte somna förrän vid 02-tiden. Noah snörvlade, vaknade, somnade, gnydde, snörvlade lite till, vaknade.. etc... Detta gjorde att jag knappt kunde sova något inatt, men Robin var snäll och gick upp med Noah ett par gånger så att jag skulle få sova lite i alla fall. Jag fick sovmorgon idag (UNDERBART!) och var hyfsat utvilad när jag gick upp. Efter en sådan natt är jag visserligen i hyfsad obalans resten av dagen. 

Skrev igår om att Noah var på gång med att krypa. Igår började han krypa ordentligt, även om han gärna kör den gamla varianten också, för den tar honom framåt lite snabbare just nu.

Fick ett psykbryt innan idag också. Jäkla choklad till att vara beroendeframkallande. VET att jag inte borde köpa, men ändå slank det ner i påsen idag när jag handlade och erkände för Robin att jag har en jobbig period med det nu. Viktminskningen tar ju liksom inte fart om jag håller på så. Så lätt att prata, så svårt mönster att bryta. 
Jag har ju insett att jag äter mer choklad när jag inte mår så bra. I nuläget har jag också erkänt att jag är deprimerad. Inte över min vackra familj, utan kring jobb och ekonomi. Jag har insett att om jag bara hittar ett annat jobb där jag trivs och med fungerande arbetstider så tror jag att bättre välmående och viktminskning kommer som ett brev på posten. Jag har svårt att hitta glädjen i många saker just nu, så som träning, pysslande etc... Men VAD vill jag arbeta med? Ska jag plugga? VAD ska jag isåfall studera? Helst vill jag ju jobba och få en hyfsad inkomst så att vi någon gång kan spara.

Vi vill ju gärna kunna skaffa en kombi och köra uppåt landet och hälsa på Robins familj. Vi vill också kunna ta oss upp till dalarna till Robins mormor och även till Piteå för att hälsa på Jennie & Anna. 

Pratade lite med Sanna och som vanligt är hon en så fin vän och säger så kloka ord att jag blir alldeles rörd. Tack kära du!

Slutgrubblat för dagen. Bjuder på lite bilder från igår och idag. Vackra bilder på Noah när han kladdar med mat, är nyklippt och har hela håret fullt av babyolja. Fördelen är att mjölkskorven i hans hårbotten är HELT borta efter den kuren och ett bad!
Så säger vi. Bilderna nedan är klickbara. Tack och hej!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0