Fyra dagar i maj

Nu är det ju hela 4 dagar sedan jag uppdaterade Er senast på vad som händer i mitt liv.
Ska försöka köra en sammanfattning.

I lördags besökte jag, syrran, mamma, pappa, Robin & Noah bowlinghallen. Pappa visste inte om att vi planerat detta, men vi ville göra något inför hans stundande födelsedag. Robin avstod bowlingen och satt med Noah under tiden. Noah hade oerhört roligt och överröstade musiken i lokalen många gånger :)

I söndags gjorde vi inte många knop.. alls.. det var först mot kvällen vi gick hem till mina föräldrar och blev bjudna på kalkonmiddag. Underbart gott, precis som det alltid är när mamma tillagar det! När vi kom dit var även Niclas och Frida där och fikade tillsammans med min far ute i solen. Vi slog oss ner och gjorde dem sällskap.

Igår fyllde min älskade far 60 år ung. Han hade avsagt sig något firande, men trots detta dök det upp gratulanter mest hela dagen. Jag & Noah gick dit vid tidig eftermiddag och Robin kom dit när han slutat jobba. Innan dess hann jag och Jennie med en runda till Sölvesborg och gled runt lite med barnvagn mellan de få affärer som finns där. 


Det har varit oerhört vackert (och VARMT!) väder igår och idag. Ca 25 grader i skuggan och natten till idag var nästan olidlig sömnmässigt. Noahs hosta var inte lika jobbig inatt, men min sömnlöshet tog alltså värmen hand om istället. Nu står fönster öppna i huset i hopp om att det ska bli svalare tills vi ska sova. Noah verkade ha lite jobbigt med värmen tidigare, vilket ledde till att han fick sitt första bad utomhus - någonsin. En väldigt glad Noah plaskade vatten i närmre 45 minuter. Jennie kom och lekte med Noah också innan det var dags för henne att åka mot malmö flygplats för att bege sig hemåt mot Piteå. Hoppas innerligt det inte dröjer länge tills hon kommer ner igen. Kändes så bra att hon fick träffa Noah igen!

Det har varit enormt mycket framsteg för Noah bara på några dagar.

15/5 Noah sätter sig från krypställning
16/5 Noah kryper
21/5 Noah reste sig mot soffan

Nu lär det nog gå undan.


Bjuder på lite bilder från dagarna som gått. Samtliga är klickbara.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hälsa din pappa och gratta så mycket i efterskott från oss! :)2012-05-22 @ 22:01:53
Postat av: Helene

Tack Maria, det ska jag göra! :)

Har förresten glömt lägga upp bilden på gipsningen av Noahs fötter. Det ska jag minsann inte glömma idag :)

2012-05-23 @ 06:31:03
URL: http://anatis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0