Matlagningslust?

Funderade på att promenera en runda idag. Det är soligt och fint. MEN, det blåser. Som bekant är inte Noah särskilt förtjust i de där vindarna. Jag kan ärligt erkänna att jag inte heller uppskattar den där blåsten, hur soligt och fint det än må vara. Det är inte heller en bortförklaring när jag säger att de där huggen i ljumsken är ohyggliga. När det väl hugger till är det smärta. Men jag hoppas ju att smärtan försvinner ju mer jag rör på mig. 

Jag ska förbereda dagens middag också. Har varit ganska dålig på det där med att laga mat den senaste tiden och jag hoppas det vänder snart och att jag börjar tycka det är roligt igen. Tror det är hela renoveringsprojektet som snurrar i skallen för mycket och har gjort att jag inte velat stå i köket också. Men snart är ju gästrummet färdigt, så då får jag hoppas att lusten att laga mat är tillbaka. Att göra ett par räkmackor är lugnt, men en mer..matig middag hade varit trevligt. Idag ska jag i alla fall göra baconsås med vitlök som serveras med pasta. Vet att det är en av Robins favoriter och den passar fint att ha till matlåda på jobbet. 

Imorgon eller på lördag har jag däremot planerat att tillaga fläskfilé med ungsrostad potatis och dragonsås. 
Åh, och kycklingpaj, det vill jag göra. Robin har tröttnat lite på den med tanke på att han ätit den ofantligt många gånger redan innan han träffade mig, men sedan han introducerade den för mig så har jag blivit stormförtjust i den. 
Får helt enkelt göra en kycklingpaj till mig och baconsåsen med pasta till Robin. Så har vi matlådor båda två. 

Ikväll är det vår TV-kväll. superbt!

Är ruskigt sugen på en shoppingtur i stan också. Kläder, att förnya garderoben lite. Pengar, kan ni inte börja rulla in nu? Det är faktiskt rätt drygt nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0