Konsten att...

God måndag!
Var helt slut när jag kom hem från tyskland i lördags. Upplevde 4 timmar av tortyr på bussen på vägen hem. Sprängande huvudvärk av fyra personers falskt sjungande kan göra vem som helst självmordsbenägen. Att komma hem var det bästa som hände på hela dagen. Annars var det en trevlig resa. Träffade på några riktigt goa människor på resan.

Igår var en produktiv dag. Jag och mamsen körde iväg och handlade hem de lister som behövdes och svängde även inom en affär och köpte det där bordet vi ska ha i gästrummet. Köpte även en fönsterbänk som ska monteras idag. 
Väl hemma, satte jag igång att mäta, såga och sätta golvlister, taklister, dörrfoder och hörnlister. Blev kanonbra. Glömde köpa hem en smyglist, så det ska fixas sen idag. Har bara en list kvar att sätta upp, sen är det dags att ge sig på garderobsdörrarna. Ska köpa hem andra konsoler till fönsterbänken också. De jag köpte igår funkade inte som jag hade planerat. 

På kvällen kom min mamma och pappa på besök. Min pappa hjälpte Robin sätta upp elementet i gästrummet och vi bjöd på våfflor och kaffe. Våffeldagen är inget som ska glömmas ;)

Idag ska jag troligtvis bara ta det lugnt fram till strax innan kl 14. Då ska jag traska hem till mina föräldrar och lämna Noah för några timmar. Robin slutar lite tidigare idag, så vi ska köra till IKEA och köpa hem arbetsbordet. När vi väl fått hem det, är det inget mer som ska handlas till gästrummet, utan det är bara att sätta igång och ta in möblerna. Väntar visserligen på leverans av mattan och gardinerna. Det gäller att passa på att handla när man har bra rabatter och vi har också haft turen att bordet till gästrummet var prissänkt. Tur det, annars hade det fått vänta. Nu har vi inte lagt ut så mycket pengar på det rummet, så vi är givetvis helnöjda! Som det ser ut nu, så kommer pengarna räcka till att renovera badrummet också. Jag är nöjd, mycket nöjd.

Kanske jag drar igång att rengöra någon garderobslucka när Noah sover, får se, det kliar ju lite i fingrarna. På tal om fingarna provade jag på konsten att skära mig i tummen när jag grejade med dörrfodret igår. Det blödde ganska rejält, men efter ett antal plåster gav jag mig på listerna igen.

Ska bli skönt när rummet är klart. Tycker det är jätteroligt att greja med, men efter detta ska jag se till att njuta av mammaledigheten jag har kvar. Robin ska börja cykla till jobbet lite oftare nu, vilket innebär att jag och Noah kan komma ut på lite fler aktiviteter än vi gör idag. 

Just det.. idag är det ETT ÅR sedan jag jobbade sista dagen innan havandeskapsledigheten.. Ett helt år!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0