Mycket förarbete

Nu är jag sådär seg igen på att uppdatera.

I lördags tog jag, maken och sonen en tur in till Kristianstad. Där tog vi en fika tillsammans med Lina & Anna och snackade loss om det senaste.

I söndags var det dags för ettårsfotograferingen. Sandra (www.moromou.se) och hennes blivande make dök upp strax efter kl 17 och fotograferingen verkar ha gått fint! Sandra skickade över ett smakprov idag och det ser mycket lovande ut. Vissa av Er har redan sett den bilden, men jag avvaktar med att lägga upp den förrän jag fått fler :)

Igår var det en ganska lugn dag. Det är knappt att jag minns vad jag gjorde. Just ja. Jag, Noah & min mamma körde och handlade, sedan lagade jag middag i form av hemmagjorda cannelloni. Smarrigt värre!
Hade även beställt hem lite foton som jag nu har klippt och klistrat in i Noahs "min första bok" :)
Kul att man kan titta tillbaka på det när han blir större. 

Denna dagen har bjudit på ett pass på crosstrainern följt av duschande. Därefter städade jag av här hemma genom att damma, dammsuga och tvätta golven. Känns fräscht igen. Jag har även, tillsammans med min far, besökt Woody bygghandel och nu fått hem allt virke till staketbygget och även till att sätta igen ena badrumsdörren. Ser INTE fram emot den fakturan, men ett staket är ett måste, då det vi har nu håller på att vittra sönder.

Det är väldigt mycket förarbete som jag inte riktigt tänkt på gällande staketet. Vi ska ta bort staketet helt på ena sidan huset och bara sätta en grind mot baksidan. Problemet är att det finns en del nedgrävda plintar som måste grävas upp, alternativt såga av järnen. DET lär ta tid att ordna med det. Dessutom ska det göras grindhål på två ställen, vilket kräver att fler plintar ska grävas ner, alternativt gjutas nytt. Så, projekt ETT blir att försöka gräva upp åtminstone tre av de gamla plintarna och såga av resten. Lyckas jag gräva upp tre plintar så behöver jag inte gjuta nytt till de andra grindarna. Oh well, någon gång ska det nog komma igång ordentligt. Vi köpte tryckimpregnerat virke vilket gör att vi kan slå upp staketet direkt, men inte behöver ha bråttom att måla det. Jag hade egentligen tänkt måla det innan det sätts på plats, men av tidsmässiga och ekonomiska skäl blir det att slå upp staketet först och måla vid senare tillfälle.

Nu är mitt kaffe slut och det är dags att väcka Noah efter sin lilla powernap. 
Ta hand om Er. 
Jag återkommer i dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0