Hej! Jag är din ångest.

Idag blev det bion jag skrev om i gårdagens inlägg. Helt klart sevärd film, men hade ändå förväntat mig mer... Tim Burton-stuk faktiskt. Vissa moment var självfallet klockrena. Tack mams för att du tog hand om vår lille guldklimp medan vi var på bio!

Noah sover, Robin är vid sin dator. Här sitter jag och funderar. Snart har jag och Robin varit nikotinfria i 2 månader. Skönt att vara fri från nikotin, men nu måste jag verkligen hitta den där självdisciplinen igen. Har slarvat som fasen med maten och inte motionerat alls - vilket resulterat i en viktuppgång på 2-3 kilo. Inte ok. 

Ena stunden känner jag att jag inte ska ha sådan press på mig själv, men jag vet också att jag kommer må sååå bra och förbanna mig själv över att jag inte tagit tag i det tidigare. Motion får mig att må bra, men jag är så förbannat lat. Robin säger att jag är vacker precis så som jag är. Kan jag lita på hans ord? Är jag vacker? Det är faktiskt svårt att bedöma sig själv när man tittar i spegeln. Jag har oerhört svårt för det och fokuserar bara på det negativa. Att jag har övervikt - det vet jag-, men hur uppfattar andra mig kroppsmässigt? Mullig, fet, fruktansvärd? Vill jag ens veta?


Nu ska jag i alla fall sova. Det är på kvällen alla hurtiga tankar kommer. "Imorgon ska jag ta tag i det, då jäklar ska jag ut och springa, jag ska iväg och träna och lägga om kosten"..
Så kommer morgondagen. Vad gör man? Inget.

Är trots denna ångest väldigt lycklig med mitt liv trots ekonomiska bekymmer, viktbekymmer och ångest över arbete. Har en underbar make och en helt bedårande son som jag älskar mer än något annat!

Natti, kära Ni :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0