En sådan där dag..

...där tröttheten är som inpräntad i ögonen. Har, förutom ett besök i Kristianstad, enbart försökt vila idag. Gått mindre bra. Nu är min älskade make hemma och han är ute och klipper gräset just nu. Jag och Noah har lite eftermiddagsmys i soffan. Goa unge! Uppdaterar förmodligen mer från datorn i dagarna. Inte jättepepp på att blogga ett längre inlägg från luren.


Effektivt!

Oh dear..

Huvudvärken sitter som en smäck. Klantiga jag har missat hela grejen med att dricka vatten idag. Har spenderat största delen av dagen i trädgården. Blev visserligen en tripp till Kristianstad och investerade i verktyg som är ett måste att ha hemma framöver. Hemma i trädgården har jag lagt kantsten längs med ena gräsplätten där vi inte längre ska ha något staket. Vill gärna ha något som skiljer av gräsmattan från singeln på uppfarten. Tjusigt blev det, och svettigt värre var det. Jag har även grävt ner de två sista plintarna till staketet idag. Nu inväntar jag bara att min far ska komma hit med lite färdigblandad betong så att plintarna kan gjutas fast - Sen ska det byggas staket!!

I eftermiddag när Robin kommit hem, satte vi igång att rensa uppfarten från ogräs. Noah var inte alls pigg på att vara ute med oss, så Robin gick in med Noah ganska snart efter att vi hade startat rensandet. Jag stannade kvar ute... ca 3 timmar tog det att rensa uppfarten klar och lite längs med vägen där staketet varit förut. Ser iaf hyfsat ut nu och imorgon ska jag ge mig på att rensa mellan plattorna vid ingången och ska även hinna rensa rabatterna. SEN håller jag "helg" från trädgårdsarbete. Totalt antal timmar i trädgården idag: 5. Effektivt :)

Badrumsinredningen är beställd och vi ska även beställa kakel så snart vi får listan på vad vi mer ska beställa från.. någon.. äh, Robin har koll på det där :) 
Förhoppningsvis är badrummet redo innan jag börjar jobba igen om två månader..

Nåja, nu till något annat. 
I Lördags hade jag och Lina en dag på stan. Vi fikade, strosade i affärer och bara tog det lugnt. Lina åkte med hem till Nymölla och där fixade jag lite mat åt mig, Lina, Robin & Noah. Kvällen var helt galet trevlig och det var underbart väder ute. Vi satt ute till 00:45 och drack vin, snackade och skrattade. Vi gick sedan in och satte oss, snackade en timme till, sedan somnade vi.

Det har säkert hänt mer, men jag kan ju inte skriva en hel roman nu på en gång. 
Bjussar på ett par bilder, sen ska jag njuta av mitt kaffe och mitt vatten innan jag lägger mig.Tack för idag.


RSS 2.0