Låt mig sammanfatta..

Hej,
 
Helene heter jag. Jag har inte blivit särskilt flitig med det där bloggandet. 
Låt mig sammanfatta vad som hänt den senaste tiden.
 
Staketet: är INTE klart. Däremot är det på gång. Alla stolpar är kapade, alla plintar på plats, nu är det bara att börja.
 
Badrummet: Nu i helgen har vi hyrt hem en Hilti-maskin och bilat upp golvet vid duschen. Golvbrunnen sattes på plats idag och nu inväntar vi sista offerten på kakel och klinker samt datum för att sätta igång. Tusen tack kära far för all hjälp! 
 
Igår blev det lite vinkväll här tillsammans med Robin, mamma, pappa, Mariana och Yvonne. Riktigt trevligt. Mot midnatt fixade jag och Robin fram varma baguetter med lite olika pålägg. Det blev mycket uppskattat.
 
I torsdags var jag, mamma och pappa på begravning. Den 23/7 somnade min farmor in efter lång tids sjukdom.
Sov gott farmor!
 
I övrigt: kommit igång lite med träningen igen. Får se om det håller i sig nu. Har ju inte direkt minskat i vikt efter rökstoppet. Det får ta tid, jag kan INTE fokusera på allt samtidigt... Tyvärr.
 
Om en månad börjar jag jobba igen. Ångest.
Om 15 dagar börjar Noahs inskolning på förskolan.
 
Har skaffat mig en iPad (skriver från den nu, inte alls lika roligt att uppdatera bloggen med denna, men min dator har så gott som sagt upp sig.)
 
 Jag har hittat ett nytt intresse i att renovera upp lite gamla möbler. Himla kul, men tyvärr har jag i nuläget inga möbler att renovera upp, så.. En ofrivillig paus har jag nu.
 
Dags att sova.
På återseende.
 
Helene.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0