Klantiga jag

Oh dear. Vad ska vi göra idag?
Regnet hänger i luften, det blåser på ganska ordentligt, Robin har bilen och jag har NOLL planer för idag. Nåja, vi får se hur det artar sig.

Igår eftermiddag klippte Robin gräset när han kom hem från jobbet. Jag passade då på att göra klart maten (ugnsbakad lax med abbas färdiga citronsås (man häller det över fisken innan det ska in i ugnen) brysselkål, morötter och potatis) Så gudomligt gott!

När gräset var klippt och vi ätit mat, hade klockan blivit ca 19:00. Då körde jag hem till mina föräldrar och lånade hem den elektriska häcksaxen då vi har thujahäck runt nästan hela trädgården. Den var så vildvuxen och behövde klippas till eftersom vi inte gjort det alls sedan vi flyttade in. Jag tänkte att jag hade två timmar på mig att slutföra detta. Jisses vad jobbigt det är. Kul är det visserligen, men tungt! När jag hade hunnit så långt att jag bara hade en sida kvar i trädgården, vad gör jag då? Jo, då är klanten jag i farten och kapar förlängningssladden! Inte alls ovanligt att det händer, sägs det, men såååå onödigt. Kunde alltså inte klippa klart igår och hoppas istället på hyfsat väder i helgen så att jag kan slutföra det. Kanske jag tar och rensar grönsakslandet i helgen också om jag hinner. Hade inte tänkt bry mig om det i år, men när jag ändå är i farten så kan jag ju passa på.

När jag var och handlade igår fick jag världens klump i magen. Gick där i godan ro med Noah i kundvagnen och strosade. Då fick jag syn på en tjej som var så oerhört lik Suzanna ("Esset"). Både hållning och utseende och klädstil var så otroligt likt och då svepte sorgen över mig igen. Varför kunde det inte vara hon som faktiskt stod där framför mig? Saknaden efter Esset är stundtals väldigt jobbig, men jag har många fina minnen av henne. Det är över 2 år sedan hon omkom, men hon är lika saknad oavsett hur lång tid det gått sedan den där kvällen.

Nu sover min son. Regnet faller ner titt som tätt utanför fönstret. Jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska fördriva dagen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0