Peppande inlägg!

Jag har på känn att detta blir en bra dag!
Maken jobbar 8-12 idag. När han slutat ska vi bege oss till Rinkaby rör och kika ännu en gång på badrumsinredningen vi vill ha och skriva ner mer exakt denna gången vad det är vi ska ha och var slutsumman hamnar på. Vi ska också åka till Biltema och lämna tillbaka ett diskställ jag köpte där igår. Det var visst ett sådant vi redan hade. Typiskt. Något vi är på jakt efter också är en miniradio att ha ståendes i köket. Det är så tråkigt när det inte finns någon musik när man pysslar i köket. Det behövs mer musik i detta hushållet! :)

Jag har hunnit bearbeta många tankar sedan igår. Särskilt det här kapitlet om vikten. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Det får ta den tid det tar! Vågen kommer jag lämna tillbaka till mina föräldrar (har ju faktiskt lånat den av dom).

Jag och Robin ska i dagarna kolla upp det här med Zumba som vi tänkt börja på tillsammans. Varför inte göra träningen rolig, liksom?

Jag är oerhört stolt över att meddela att vi idag varit nikotinfria i 18 dagar, och jag känner inte av några abstinensbesvär alls. Känner redan hur halsen blivit bättre, att jag andas lite lättare och att luktsinnet blivit bättre. Inte nog med det, jag slipper oroa mig över om jag luktar rök. Jag slipper tvätta sönder både kläder och mig själv innan jag ska handskas med Noah. Det känns riktigt bra. Och om jag så går upp ett par kilo i vikt (ämnesomsättningen saktas ner när man inte röker) så är det faktiskt värt det. Jag vill leva så länge jag kan och följa Noahs uppväxt!


Jag tänker må bra nu. Jag tänker göra allt i min makt för att inte vara den tickande bomb jag varit ett tag nu.
Jag har alldeles för mycket att vara glad för, för att vara en tickande bomb. Så jag avsäger mig den jobbiga känslan här och nu. Det ordnar sig!

Ja, jag peppar mig själv genom detta blogginlägget.

Detta blir en bra valborg. Noah är dessutom 11 månader idag. Tiden flyger förbi!
Älskade unge!


Kommentarer
Postat av: Maria

Zumba är jättekul att köra lite då och då! Fast om Robin är som sin bror där så är det nog inget för honom haha. Det är ganska tjejigt med mycket höfter. Synd att vi inte bor närmre varann för jag har hela paketet hemma och då kunde du ju lånat! Som gammal dansare kan jag ge det ganska bra betyg ändå ;) kram på er!

2012-05-01 @ 09:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0