Påskafton

Konstutställningen har börjat, det strömmar in besökare hela dagarna och det är roligt att se att så många är i rörelse. Jag, Robin och Noah har besökt utställningen och imorgon och på måndag väntas fint väder, så då blir det säkert promenad dit.

Jag har bakat två kladdkakor som jag tog med dit och bjöd konstnärerna på. Lite grädde till det. Verkar ha blivit uppskattat :)

Idag vaknade jag med förkylning och huvudvärk, men det avtog under dagen och just nu lider jag enbart av snuva. Magkramper har jag också nu efter att ha glömt ta mina laktostabletter innan dagens middag. Idag bjöd vi över mina föräldrar på mat. Kan vara skönt för dom att slippa matlagning en kväll.

Tidigare idag besökte vi min släkting Jimmy och hans familj. Lite kaffe förtärdes och vi tog husesyn. Otroligt fint hus de har. Vi fick även med en säck kläder hem till Noah. Så omtänksamt! Tusen tack! :)

Bjuder på lite bilder från dagen och gårdagen. Igår träffade jag dessutom min farfar för första gången i mitt liv. Bjuder på en bild på min pappa och farfar också. Nu ska vår lilla familj ha lite soffmys innan det är dags att sova. Trevlig kväll!

image descriptionimage descriptionimage description

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0