Gick loss med rakblad

God morgon!
Soffmys med Noah pågår. Robin ligger och sover eftersom han var så go och gick upp med Noah inatt. Noah har inte velat komma upp de senaste nätterna, men inatt var han pigg som en lärka. Han somnade om någon timme senare och kl 07:22 vaknade jag av att han låg och snackade i sin säng, rullade rundor och var allmänt energisk :)

Vad har dagen att erbjuda? Jo, målning av framsidorna på skåpluckorna ska göras idag, men det tar inte mer än ca en timme, kanske lite mer. Eventuellt ska vi traska hem till mina föräldrar och dricka en kopp kaffe och småprata lite, annars tar vi dagen som den kommer. 

Första april idag då. Ska bli spännande att se hur många aprilskämt som dras. Har redan råkat på två artiklar på nätet som jag misstänker till 99% att de är aprilskämt. 

Igår gick jag loss på mitt hår med ett rakblad. Detta efter att ha fått lackfärg i håret som inte gick bort. Det syns inte direkt att jag kapat en del hår, då jag såg till att det blev mer "uppklippt" och livligt. Mitt hår behöver en klippning i vilket fall som helst, då jag inte klippt mig på flera månader. Att ta med rakblad är inte det bästa att "klippa" håret med eftersom det ser mer slitet ut då, men eftersom jag inte använde det på hela håret så struntade jag i att dra fram saxen. Mamma var här och klippte Robin igår, men jag sa att jag avvaktar tills nästa gång jag färgar håret. Har funderingar på att lägga ljusa slingor igen och försöka återgå till min normala hårfärg till sommaren. Vi får se, helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0