Dag 2, håll tvivlet för er själva.

Dag två som nikotinfri. Känns jättebra faktiskt. Hittills har enbart de tre första timmarna varit jobbiga. Jag gick in till 100% med rätt inställning denna gången, därför är jag säker på att jag kommer lyckas.  Jag vet att abstinensen kommer, jag vet också att jag kan bli lättretlig, men jag vet också att med gott humör och rätt inställning så fixar jag det utan vidare. Jag ska ta död på nikotinmonstret inom mig och bli fri. 

Jag kommer inte ersätta abstinensen med att småäta heller, så viktökning hoppas jag på att det inte blir. Skulle jag märka att det är på gång så kommer jag träna mer och äta bättre. Röka ska jag inte börja med igen. Så för er som kanske tvivlar på att vi kommer klara det; Håll gärna tvivlet för er själva.

Jag hade redan bestämt mig innan för att sluta röka, men jag har provat förr och då misslyckats. Denna gången passade jag också på att läsa boken "Äntligen icke-rökare" skriven av Allen Carr (Boken har legat här väääldigt länge och jag har dragit mig för att läsa den). Visst, det stod inget världsomvälvande i boken eller något som jag inte kände till, men tack vare boken har jag ändå gett mig in i det här med en bra inställning. Kan därför varmt rekommendera er att läsa den.

Idag får jag se vad som händer. Blir vädret bättre ska vi försöka komma ut en runda. Om inte, ja då blir det mys för hela slanten :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Heja er! Henrik ska också försöka sluta snusa nu och jag håller tummarna som tusan! :) Hoppas allt är bra med er annars. Vi har nyss kommit hem från Karibien, bytt 30 grader och sol mot 2 grader och snöblandat regn.. Känns sådär men ändå skönt att komma hem. Kram på er!

2012-04-14 @ 00:12:20
Postat av: Helene

Åh, välkomna hem Maria! Har ni haft det bra?

Allt är bra med oss och det går över förväntan att göra sig fri från nikotinet. Nu kan jag stolt säga att jag är icke-rökare :)

Kram på er!

2012-04-14 @ 10:47:28
URL: http://anatis.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja det har varit awsome :) men tidsskillnaden gör att vi är lite vimsiga hehe. Hälsa grabbarna!

2012-04-14 @ 23:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0