Första smakisen!

Nu har Noah, på dagen för sin fyramånadersdag, fått sin första smakis. Tre teskedar värmde jag upp och han åt upp nästan allt. Dock med ett minspel som inte är ur denna värld. Men efteråt var han glad. Morot och potatis var nog ingen hit att börja med ;-)..


iPhone-app och frukost

Det var på tiden att blogg.se skaffade en iPhone-app. Lättare att uppdatera när jag vill :-).. Avnjuter havregrynsgröt med björnbär från trädgården. God morgon!


Äntligen!

Igår fick vi internet. Det var efterlängtat! Nu slipper vi sitta och dela internet med mobiltelefonen och flytta runt luren för 3G och "snabbare" internet. 

Det har ju hunnit hända en hel del sedan jag skrev uppdatering senast.
Vi har hunnit flytta in i huset och få klart i två av rummen. Sovrummet och vardagsrummet är så gott som klart.
Egentligen skulle badrummet renoveras för ett par veckor sedan, men vi beslöt oss för att skjuta på det till våren, då vi ska gå igenom kostnader och planera inredningen mer i detalj innan vi startar. På tur att renoveras står gästrum/arbetsrum samt Noahs rum.  Köket avvaktar vi lite med, men ny kyl och frys är på plats, likaså tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan.
Lägger in små bilder. De är givetvis klickbara :-)Mer bilder kommer efter hand vi blir klara med rummen.

Vi har hunnit ha dop för Noah också sedan vi flyttade in i huset. 11-09-11 döptes lilleman i Gualövs kyrka, och största delen av Robins familj från Karlstad kom på dopet, vilket vi uppskattade oerhört mycket! Mina vänner och familj var också på plats, och det blev en mysig dag. Tårtorna knåpade jag ihop själv i full stress. Det är ju insidan som räknas, sägs det, och tårtan blev ju god. Chokladbottnar med hallonmousse/riven choklad samt vaniljkräm.
Kakbak stod Marina & min make för. Faddrar är: Marina & Rickard samt Jennie & Anna.
Lite andra bilder som tagits:

De sista två bilderna är tavlor jag målat de senaste dagarna. Tavlan med giraffen är såld och det verkar som att jag fått ytterligare beställning att genomföra. Kul med fin kritik! 
¨

I övrigt flyter dagarna på. Mycket funderingar har det varit kring hur jag själv har varit förr och hur jag är nu. Jag är till 100% en bättre version av mig själv nu, och det är skönt att mina vänner märker den positiva förändringen. Tråkigt bara att ingen gav mig heads up förr, men jag antar att jag fnyst åt en sådan kommentar förr ändå.  Det är väl så när man växer upp och får mer livserfarenhet som märker hur man en gång varit. Jag trodde då att jag var en god lyssnare och vän, men det är först nu (med start för ett par år sedan) som jag rannsakat mig själv, och andra och därmed successivt ändrat mitt beteende till det positiva. Jag vill ha fullständig harmoni med vänner jag kan lita på och att de i sin tur även har full tillit till mig. Jag har hela tiden bara velat väl, och så kommer det fortsätta vara.

Nu blir det lunch. Korv stroganoff med ris. Mums!

Sonen:På återseende vänner, nu ska det bli aktivt här igen :-)
Förskjutet

Fortfarande inget bredband. Det har blivit förskjutet till onsdag nästa vecka. Jag hoppas ni håller ut. Jag har ju en del bilder att publicera och vill gärna skriva av mig lite. Inte så lätt att göra allt detta när man sitter och delar internet med sin telefon och bara har 3G från stund till stund.

Rensade golvbrunnen igår, det var ju mindre fräscht, men med pappa, min räddare i nöden, så kom han och hjälpte mig spola golvbrunnen så att vattnet rinner ner igen.. Det var trevligare att ta en dusch när vattnet faktiskt rann ner i golvbrunnen ;)

Ska se om jag kan ge mig på att måla en tavla till idag. Har målat tre stycken den senaste veckan och har fått så mycket fin kritik att jag känner att jag vill fortsätta. Problemet är inspirationen bara, men den ska väl infinna sig förr eller senare ändå.

Fick nyss ett mms av min kollega Jennie. Hon har alldeles nyligen fött en liten bedårande flicka! STOOORT GRATTIS!

Återkommer nästa vecka.

Sötnissar!

Det är inte så att jag glömt Er, absolut inte, men nu är det som så att sötnissarna på Boxer hade glömt ordna bredband till oss vid beställning av TV-paketet, så.. när jag så vänligt ringde och frågade var utrustningen blev av, fick jag då helt enkelt göra en ny beställning. Internet kickar igång 19/9 (på måndag) och då kan Ni vänta Er ett SAFTIGT inlägg! :-)

Se till att vila upp ögonen ordentligt tills dess!

RSS 2.0