Sista delen..

Nu har jag ju faktiskt inte skrivit på tre dagar. Fy skäms!
Det har varit lite annat som tagit upp min tid.

Igår var det tänkt att Lina & Peder, tillsammans med sina barn, skulle komma på fika. Robin började dock må dåligt på förmiddagen och kände att han var tvungen att vila några timmar. Jag avbokade fikadejten med våra vänner och spenderade ett par timmar med att mysa med Noah under tiden Robin vilade.

Vid 15-tiden väckte jag honom för att kontrollera hur han mådde. Han mådde då mycket bättre och vi beslutade oss för att traska hem till mina föräldrar och dricka lite kaffe. På kvällen när vi kom hem igen, fixade Robin lite mat, jag hängde upp tvätten och fixade mat till Noah.

Vi började titta på sista delen av Harry Potter (För nej, jag har faktiskt inte sett dom innan, inte heller läst böckerna)
Jag måste erkänna att jag tyckte faktiskt om filmerna, även om jag var emot hysterin som rådde tidigare, men nu kan jag delvis förstå den :)..

Vi tittade aldrig klart på filmen, för när klockan var 21:30 började jag nicka till här i soffan och kände att jag inte kunde titta klart. Robin stängde ner och vi bestämde oss för att vi tittar klart på filmen idag istället, så vi gick och lade oss vid 22-tiden. Skönt!

Noah vaknade igen vid 02:40, så då var det bara att kliva upp och ge honom lite mat. Han piggnade till som attan och var vaken i närmre två timmar inatt. Vid 04:35 lade jag Noah i sin säng och jag kröp ner i sängen intill. 05:35 vaknade vårt lilla underverk igen och kände inte för att sova mer. Då väckte jag Robin lite försiktigt och frågade om han kunde tänka sig gå upp eller om jag skulle ta det. Robin jobbar trots allt 8-18 denna veckan, och kan behöva sömnen. Men min honeypie gick upp och tog hand om Noah tills han körde till jobbet. 

Jag vaknade igen 08:02, så även Noah. Då hade Robin redan kört till jobbet. Han hann inte säga hejdå, då det blev lite stressigt innan han skulle köra. Hursomhelst kommer han hem på lunchen idag, mysigt, precis som vanligt :)..

Planer för dagen annars? Troligtvis blir det en promenix med Noah, annars inget planerat :)

Nu har lilleman vaknat, dags för myyyys!
Återkommer imorgon eller senare idag.

Ta hand om er.

Till Dig!

  • 63,072,000 sekunder
  • 1,051,200 minuter
  • 17,520 timmar
  • 104 veckor
  • 2 år......
Sedan jag såg dig för första gången. 28/10-2009 kom jag till jobbet efter ett par dagars arbete på Huvudkontoret i Stockholm. Min chef var uppe i Stockholm och vi skulle ha extra arbetskraft från Karlshamnsbutiken.
Minns så väl när jag parkerat bilen och fick syn på dig utanför ingången. Visste inte just då att vi skulle låna personal den dagen. Jag ställde mig en bit bort och tog en cigarett och funderade, studerade. När jag rökt klart gick jag fram och frågade om jag kunde hjälpa dig med något, och fick då förklarat att du skulle arbeta hos oss den dagen. 

Jag hade inga nycklar in, då jag lånat ut dom till en annan kollega innan stockholmsresan. En stund senare kom Rebecca. Jag hade då hunnit prata med dig en stund och fått ett hum om vem du var. Första tanken var: "Vilken ung kille, han är nog yngre än mig"

Arbetet flöt på bra under dagen. Du och jag pratade en del. Jag kollade upp när du var född (utan att du visste det, så klart!).. För att starta ytterligare konversation när vi lastade varor på lagret, frågade jag vilket år du var född. 1984. "Vilken fin årgång", sa jag. Hoppades på att du skulle förstå att jag försökte flirta lite diskret. Berättade sedan att jag också är född 1984. Det var fnitter hela dagen, och när vi på kvällen skulle redovisa och stänga, sa du att du behövde kila för att hinna med tåget. Klump i magen, det fick jag. Tänkte: "Kommer jag få se honom igen?". Frågade Rebecca när vi hade stängt för kvällen, för visst märkte hon att det var något lustigt mellan dig och mig; "Är jag en stalker om jag letar upp honom på Facebook och pratar med honom där, tycker du?".. Efter en del skratt och prat med Rebecca, körde jag hem till lägenheten i Kristianstad.

Dagen innan vi sågs, var jag ute och tog en långpromenad med Henrik. Som vanligt hade vi våra djupa samtal och jag förklarade för honom att jag då kommi till insikt att jag ska ge upp sökandet efter den rätte. Jag orkade inte med mer ständig besvikelse och obesvarade känslor.

I alla fall. Kvällen jag kom hem efter jobbet, chansade jag på att det var dig jag hittat på Facebook (Det fanns ingen bild). Skickade ett enkelt: "Måhända en systembolagetanställd i Karlshamn?"
Sen var det bara att hoppas.

På Halloween, tre dagar senare, hade jag inte mycket för mig, utan agerade chaufför till min pappa som skulle hälsa på ett par goda vänner. Jag följde med in och pratade där en stund. När jag sedan kom hem vid 01-tiden, satte jag mig vid datorn. Precis då svarade du på mitt meddelande. Du sa att du mycket, mycket sällan loggar in, men hade beslutat dig för att ta en snabbkoll innan du skulle sova. Vi pratade länge den natten. Både på Facebook, msn och via sms. Det visade sig att det fanns intresse från din sida också, och då startade det ordentliga pirret.

Dagen efter var jag hemma hos en gammal vän och fikade, och du och jag skickade sms efter sms till varandra. Du frågade om vi kanske skulle ses torsdag/fredag och dricka lite vin och umgås. Det gick jag självklart med på och blev fnittrig som en fjortonåring. Detta bestämde vi på söndagen den 1/11-09.

På torsdagen, den 5/11 var det dags. Du skulle anlända till mitt jobb strax innan klockan 19 för att åka med mig hem till Kristianstad. Jag fungerade inte den dagen. Har aldrig i mitt liv varit så nervös som när jag väntade på att du skulle komma innanför dörrarna. De sista minuterna stod jag vid spritsektionen på jobbet och frontade flaskor (hade nog behövt en klunk eller två för att lugna mig dock ;)..)
Sen kom du in genom dörrarna och mötte upp mig. Om vi pussades då, eller bara kramades, minns jag faktiskt inte, var så otroligt nervös. Men enligt dig så pussades vi inte förrän vi var ute vid bilen (och jag tror också det var så)

Det jag minns är i alla fall att när vi kom ut till bilen och jag skulle ta en cigarett innan vi körde, kunde vi inte sluta kramas och pussas. Det kändes SÅ rätt! Samtidigt var jag så rädd att jag skulle bli besviken igen. Att det inte skulle bli mer än en kväll, att du skulle ändra dig och inte höra av dig mer.

Väl hemma, var det dags att laga mat. Ja, det blev en ganska sen middag, men den blev gjord. Vinet blev så gott som bara smuttat på. Vi hade ju varandra att kramas med, att pussa på, och det var bättre än något annat :)
Jag lyckades dock välta ut ett glas vin på din ljusa skjorta (oj!).. När vi hade lagt oss och du hade somnat, hade jag så dåligt samvete över det spillda vinet på skjortan att jag låste in mig och skrubbade skjorta halva natten. Den blev ren, och torr(!) tills vi vaknade sen.

Den 6/11, fredagen. Då var vi ett par. EN ENDA DEJT! Men det räckte för oss. Vi var ute och åt på kvällen med några vänner och innan du åkte hem till Karlshamn, åkte vi hem till mig en stund för att hinna kramas lite själva innan du skulle åka med tåget.

Sedan dess har tiden verkligen sprungit iväg och vi har hunnit med mycket mer än vad många andra gör under 10 år. Du ställde dig på knä och friade 5/5-2010 (6 månader sedan vår första dejt). 22/9-10 testade jag positivt på ett gravititetstest. 5/3-11 gifte vi oss (1 år och 4 månader sedan vår första dejt, och 10 månader efter förlovningsdagen). 29/5-11 skrev vi kontrakt på vårt hus. 31/5-11 Kom världens finaste son Noah till världen.
27/8-11 flyttade vi in i huset.

Livet har verkligen förändrats, och jag skulle inte vilja göra något ogjort. Noah är det finaste som hänt oss och den kärlek vi känner för honom går inte att förklara. 
Vissa har säkert sagt att vi gått för fort fram. Men du och jag visste hela tiden att det var rätt. Vi skyndade aldrig in i något, utan allt föll sig naturligt.

Så idag, två år sedan vår första dejt, sitter jag här i vår soffa, med vår vackra Noah sovandes intill mig, och är en otroligt lycklig fru och mamma som får uppleva allt detta. Den 6/11 har vi två år som officiellt par :)

Jag älskar Dig Robin Westerlund!
Vilken tur?

Vilken tur att vi skulle provmåla en vägg.. när jag var till 85% klar med väggen, följer tapeten med i färgen på rollern.
Det var bara att avsluta. Provade dra loss tapeten. Eh, den lossnade direkt. Happ, då blir det att riva tapeter ikväll och spackla på nytt innan jag kan måla.
Nåja, det ska bli ordentligt gjort, så det är bara att sätta igång. Fast nu tar jag paus tills maken kommer hem och kan rycka in om Noah behöver oss.

Jag som tänkte vara produktiv ett tag. Fast, riva tapeter kan jag förvisso underhålla mig med så länge.

Hej på er!


Uppdaterat: Vad upptäcker jag när jag river loss tapeterna? JO! Strukturtapeter!!!.. Happ, bredspackla orkar jag verkligen inte med, så det lutar åt att vi får sätta renoveringsgips i det rummet också eller renoveringstapet. Tips någon? Hejdå pengar!


Uppdaterat... igen: Vi har beslutat oss för att sätta renoveringsgips och sedan glasfiberväv. På så vis får vi en helt ny grund att måla på. Blir nog bra när det är klart.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Det förtjänar jag!

Tack för trevligt besök idag Sanna & Alexander.

Tack även till Niclas som tog våra två frysboxar vi ville bli av med :-)Provade..

Jag och Robin har pratat ett bra tag om att skaffa katt. Vi ansåg tidigare att vi borde vänta tills vi bor i hus. Nu bor vi i hus och att ha katt tillsammans med bebis ska vara mer nyttigt än onyttigt. Vad anser grannarna? Ja, vi ska ta en diskussion med dom också. I vilket fall som helst så blir det inte katt nu, utan det är fortfarande i stadiet för diskussion. Någon gång blir det en ny katt, men kanske inte ännu.

Nåja. Första touchen är gjord i Noahs blivande rum. Listerna borttagna, en vägg är spacklad. Vi ska provmåla den och se hur resultatet blir. Onödigt att måla hela rummet, sen inse att vi skulle satt renoveringsgips innan.

Idag provade jag att göra köttfärssås a' la mamma-stil. Hennes köttfärssås är den enda jag inte blir ruskigt illamående av, så jag bad henne om tips. Min blev ganska snarlik och väldans god. Någon fröjd för ögat är det kanske inte, men smaklökarna gillade det :)Läste i underbara Maddes blogg: Maddy's om några bullar som verkar väldigt smaskens. Så fort jag kommer till affären blir det att köpa hem kardemumma och jäst, sen blir det bakande igen!

Börjar gilla det här med matlagning och bakning nu. Tror det hör ihop med att vi inte längre bor i en trång lägenhet med inget vidare utrymme i köket. 

Nu ska jag ta en snabbdusch, sen blir det god natt för oss. Noah sover sedan ett par timmar :)

Ta hand om Er!

Fruktansvärd!

Idag har det inte blivit mycket gjort.
Skulle börjat på Noahs rum igår, men hann faktiskt inte. Det blir andra tag när maken slutar om ett par timmar. Då ska vi sätta igång och förbereda rummet. Förhoppningsvis så pass mycket att jag kan börja måla imorgon.

Budade till mig två vägghängda hyllor med glasluckor igår. Tänkte att de ska hänga antingen ihop på väggen. Ena glasluckan fattades, men det gör inget, då jag ska plocka bort luckorna och pynta insidan av hyllorna med lite olika tapeter jag beställt hem.

Får se när tapeterna anländer, och får se när hyllorna anländer. 
Längtar tills Noahs rum är klart. Har så många idéer att jag inte har bestämt mig helt för hur det ska bli ännu. När hans rum är klart, går vi direkt på gästrummets renovering. Där blir lite mer arbete då vi ska regla upp och sätta isolering och renoveringsgips för att fixa till väggarna innan vi lägger glasfiberväv, och till sist målar. Allt får ta sin tid, men vi ska ta ett rum i taget, så vi inte hamnar i något halvfärdigt byggkaos.

Ska införskaffa en gran till jul också. Dock blir det bara plastgran för vår del, men skulle gärna vilja ha tag på en ganska naturtrogen sådan. Tips på vart man kan hitta det till en hyfsad peng?
Egentligen vill jag ha en äkta kungsgran varje år, men vi får se hur det blir med det. Mor och far har alltid äkta kungsgran (Jag o mamma har som tradition att åka på granjakt varje år). Mamma funderade också på plastgran, men det går jag fasen inte med på ;-)

Noah har övat styrkan på stämbanden ett par dagar nu. En förbaskat vacker och glad bebis vi har. Blir så varm i mammahjärtat, även om öronproppar hade varit att föredra när han kommer upp i de högre decibelen :)

Igår blev det räkmackor, precis som utlovat. Vi skulle dela en Bacardi Breezer också, men vi tog vars en klunk, sen hällde vi ut det. Var inte sugna, helt enkelt.Ok, två bilder till ska jag lägga ut. Gjorde mina egna före-efter-bilder. Före-bilden är FRUKTANSVÄRD. (Nu gjorde jag förvisso allt för att se extra sliten ut, för att nästa bild skulle bli bättre).. Fattar inte ens att jag delar denna med er, men det är första och sista gången :-D.. Oh dear, I'll regret this. Ångest!Efter: TACK GODE GUD FÖR BORSTE, SPRAY OCH SMINK! :)Sätta vår prägel på det..

Idag har det varit relativt lugnt. Lagade lite lunch till min käre make (Kyckling/curry med ris).
Har på senare tid börjat lägga ut lite kläder och annat till försäljning, sådant jag aldrig använt eller bara använt en gång. Varför ska jag ha det hängandes här när någon annan kanske kan ha nytta av det?

Igår fick jag min gamla TV-bänk och en kofta såld. De pengar jag får in för det jag säljer, kommer gå till att köpa möbler till Noahs rum.

Vi var förstås och "köpte" färg igår. Fick rättare sagt en 10 liters spann färg med oss hem som kompensation för tapetstrulet tidigare.
Idag har jag ringt och beställt en rulle tapet som ska klä Noahs skåp (lättare än att behöva lacka om dom, och även lite roligt mönster). När Robin kommer hem idag ska jag först och främst iväg och posta koftan, sen när jag kommer hem blir det att sätta igång och spackla igen hål och ta bort listerna. Imorgon blir det att slipa, och då hoppas jag på att kunna måla en omgång i rummet. Har så många idéer till Noahs rum, och alla är genomförbara, bara jag lägger ner lite tid på det. Allt behöver inte köpas nytt. Det kan köpas gamla hyllor att piffa till själv, för det är lite så jag tänkt, sätta vår prägel på det. Det låter väl klokt?

Någon direkt middag blir inte serverad ikväll, utan vi kom överrens om att avnjuta vars två räkmackor som jag ska göra i ordning senare.

Bilden nedan: En nyfödd liten Noah med stolta pappa Robin. Bilden tagen på BB.
Jisses, var tar tiden vägen? Har du verkligen varit så liten Noah, älskade knyte?

Beställt present

Robins farsdag-present från Noah är nu beställd :)
Det blev en kaffemugg med tre foton och texten "Älskade pappa, du är bäst!"
Det blev också ett fotoalbum med 22 bilder från tiden vi träffades och fram till idag. Hoppas det blir poppis, Noah tyckte det verkade bra iaf ;)

Matlagning pågår. Det blir hemmagjorda pommes i ugn, vegeschnitzlar och en kall sås gjord på créme fraiché med vitlök och lite annat gott. Hoppas det går hem hos maken.

Nu, en slurk kaffe.

Förresten, stort TACK för era råd angående inlägget "Får fundera ett tag till.." Jag har beslutat mig för att ringa facket och prata med dom om det hela.

Glöm för allt i världen inte att läsa mina tidigare inlägg.Fotosession

Det känns som att denna helgen har förflutit för snabbt, precis som alla andra helger.

Marina var hos oss i lördags. Vi fixade lite middag och då var även Henke här och åt med oss :)
Henke hjälpte Robin att flytta ut skåpet från Noahs rum till garaget.  Att skåpet var i två delar visste jag faktiskt inte, men det var ju himla praktiskt :)

Igår var jag och Robin iväg på lite ärenden och kom hem några mattor rikare, men inte den tapeten rikare som vi hoppats på. Den var inte alls lika fin som på bild, så idag när Robin slutat ska vi in till Färg & Design och köpa hem färg och passa på att titta efter annan tapet. 
Vi har nog bestämt hur vi ska ha det i både Noahs rum och gästrummet nu. Vill bara sätta igång och få det klart :) Det gäller ju att få tiden att räcka också, men vi har sagt att när denna veckan är slut så ska Noahs rum vara färdigmålat i alla fall. Sen får vi ta det där med möbler och textilier efter hand när ekonomin är på vår sida.  (Ska ju för bubblans till Gekås på lördag med Fru Larsen)

Idag kommer Robin hem och lunchar igen, men jag vet inte alls vad jag ska hitta på för något ätbart.
Johanna frågade om vi skulle ta en förmiddagspromenad, men det blir lite svårt när jag ska fixa maten också, även om det hade varit väldigt trevligt med promenix. Kanske blir det promenix imorgon eller på onsdag. Det hade jag behövt!

Vi hade lite fotosession här i lördags kväll, några av bilderna presenteras nedan. (Bilderna där Noah är med är tagna på förmiddagen)Nähäpp, dags att försöka komma på vad jag ska göra till lunch och middag idag.

På återseende!

Får fundera ett tag till..

Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Spelat ett par matcher Betapet, gosat med Noah och bara känt lugnet.
Ätit nudlar inköpa på Eko. INTE mumma! Nä, det ska vara gamla hederliga "Damae Ramen" med biffsmak, men det verkar som att den slutat säljas. Dagens i-landsproblem, inte sant?

Fick bakat en tigerkaka och Karin-kaka igår. Egentligen skulle Linda & Linda med barnen komma på besök idag, men ena Linda fick förhinder, och därför blir det fika nästa vecka istället.

Noah var en lycklig grabb när jag bakade igår:
Har förresten planerat klart min föräldraledighet nu, och ska börja arbeta igen 2012-09-03. Så, jag blir visst hemma en liten stund till. Fantastico! :-)

Har ju gott om tid att söka lite andra arbeten efter den USLA löneförhöjningen jag fick. 
När man varit inom företaget i snart 5 år, och gör i princip samma sak som chefen (bara att hon har lönen för dessa arbetsuppgifter, inte jag) så känns det inte rätt. Det känns inte heller rätt när vissa (som har mindre erfarenhet, eller rentav är sommarvikarie) har bättre lön än vad jag har. Koppla in facket? Ja, det är ju läge för det egentligen. Men orkar jag? Någon som har erfarenhet av positiv framgång när man kopplat in dom?

Jag har ett tag på mig att hitta ett annat jobb, men kommer inte säga upp mig förrän jag har något annat fast jobb i så fall. Tjänstledighet kan de ju inte neka så länge det "nya" jobbet inte är inom samma bransch.

Vi får se hur det blir, helt enkelt.
Särskilt sporrad över att fortsätta blir man ju inte när man inte får lön för det arbete man utför och den kunskap man besitter. Ja, nu skryter jag, för jag VET att jag är duktig i mitt arbete.

Jag tycker mitt arbete är roligt, att få dela med mig av min kunskap.
Det är däremot vissa delar av arbetet som inte är särskilt intressant, men så är det väl förmodligen på många arbetsplatser.

Nä, det får jag allt fundera på ett tag till. Jag har ögonen öppna för andra arbeten i alla fall. Kort och gott.
Hjärtligt!

Tack Farmor Liselott för din kommentar! Kul att du också hittat in till bloggen :)

Jag lägger upp ett videoklipp från nu imorse där Noah skrattade så hjärtligt.
Marina var inom en runda efter jobbet och pratade lite, och nu sitter jag här med Noah i famnen och ska planera lite föräldradagar på FK's hemsida. knepigt.

Ska baka idag också, för imorgon blir det fullt hus här. Två gamla klasskompisar och deras barn kommer hit. Har de båda sina bägge barn med sig så blir vi totalt 8 personer. TRE vuxna, resten barn, men ack så mysigt :)

Snart kommer min älskade make hem och lunchar också. Kärlek!

Ta hand om er!

Före/efter-bilder

NU funkar det att ladda upp bilder! (Bilderna är klickbara)
Före: (Notera att jag ser väldigt sliten ut)
Steg 2: Färgen ser något mörkare ut i den belysningen.Steg 3: Slingorna är på plats, och visst ser det väl naturligt ut?Kom på mer att skriva om, förstås.
Mamsen var inom för ett par timmar sedan och lämnade en träningsoverall som Robin ska få prova. Om den passar så är den hans :). Mamsen lämnade också lite ägg till mig, mumma!

Min kära syster och hennes Anna kommer ner till Skåne och firar jul. Detta ser jag väldigt mycket fram emot, inte minst för att jag får träffa dom, utan också för att Noah får gosa med moster Jennie :)

När vi ändå är inne på samtalsämne Jul, kallt, december, mysigt, så kan jag passa på att nämna att jag, Robin & Noah har spikat nyår med våra fina vänner Marina & Kalle. De kommer hit på nyårsafton, och då ska vi äta lite gott tillsammans och bara mysa. Låter som en bra första nyår för min lille skrutt, inte sant? :)

Lämna gärna kommentarer på vad ni än läser här. Tycker det är lite torka på den fronten. Här lägger jag ut mitt liv, och det vore trevligt om ni flikar in lite då och då så att jag får veta vilka fina människor som läser :)

Ta hand om er!

Kvinnokliniken.

Nu är det några dagar sedan jag skrev.

Det blev inget inköp av jacka i lördags. Antingen var jackorna för små i ryggen eller så var de för små över magen. I'm fat, that's a fact. Nåja, det ska väl ordna till sig till slut även det. 

Just nu sitter jag och äter lite frukost, havregrynsgröt.
Kom att tänka på att jag har ju faktiskt inte ännu lagt upp bilder på håret.
Nu verkar det dock vara problem med bildfunktionen här på sidan, därför får jag försöka lägga upp bilderna senare idag.

Igår var jag ute och promenixade en timme. Det var riktigt skönt väder. Hade planerat att promenera idag också, men det tokblåser ute och nu har det visst börjat regna också. Eftersom jag inte har någon ordentlig jacka blir det alltså innesittardag idag.

När jag kom hem från promenaden igår, passade jag på att ta in posten. Med bland posten fanns, förutom någon räkning, ett brev från Centralsjukhuset i kristianstad. "Räkningen för cellprovet", tänkte jag när jag öppnade brevet.
Nej, det var då ingen räkning, utan en remissbekräftelse att Riksens ständer skickat remiss till sjukhuset och att jag ska bli kallad till "kvinnokliniken pol op" inom två månader. Öhm?

Jag ringde upp kvinnokliniken som enbart kunde beklaga det stora misstaget från sjukvårdens sida.
Min barnmorska (som för övrigt är i Bromölla, inte längre Riksens ständer) skulle ringt mig innan detta brev skickades, men det har de alltså missat.

Jag har tydligen cellförändringar och ska på vidare utredning på kvinnokliniken i Kristianstad. Nu är jag inte vidare orolig, då det är oerhört vanligt med cellförändringar, och syrran opererades i januari för det. 
En annan som är orolig är däremot min make. Han var helt nere igår efter han fick reda på det, men jag menade på att det inte är något att oroa sig för i förtid. Sött att han oroar sig, men som sagt, varför tro det värsta? Om det mot förmodan skulle vara något dåligt, så får man ta itu med det då. Jag är alltså inte orolig, tycker mest det är drygt med läkarbesök :)

Nu till något positivt. Marina fick igår meddelande om att tjänsten hon varit på arbetsintervju om, blev hennes. Stoooort GRATTIS! Och dra på trissor, hon börjar redan idag :)
Kanske blir det att fru Larsen kikar inom en runda efter jobbet. Idag har jag faktiskt inga planer. Maken kommer hem på lunchen och äter och umgås lite. Skönt när han gör det de veckor han jobbar till 18. 

Fysan byyysan vilket höstväder det är ute, jag tycker iofs det är ganska mysigt, för nu ska jag tända lite ljus och krypa upp i soffan och virka lite innan min vackra son vaknar.

Återkommer eventuellt under dagen (om bilderna går att ladda upp då)

Metod och nattfrost

God morgon!

Efter att ha hittat en ny "metod" så har Noah sovit gott de senaste två nätterna.
Det kallas tassmetoden, och det innebär för vår del att Noah ligger i sin säng när vi nattar honom. Inget gråt, bara en hand på magen i total tystnad. Om han mot förmodan skulle bli lite ledsen så gör jag cirkulerande rörelser med handen på hans mage. Igår skulle vi väcka honom vid 21:30 för att ge honom mat för natten. Han åt då senast kl 17:00, och det håller han inte sig på över natten. (Han låg dock vaken i sängen när jag kom in) Kl 21:33 hade han fått på pyjamasen och jag påbörjade matningen. Kl 21:53 hade han somnat om, i sin egen säng. Han var trots allt ganska pigg när vi lade honom i sängen, men inte överpigg. Tänkte att: "Jaja, nu kanske han sover ett par timmar i alla fall.".. Klockan 06:20 gick vi upp idag. Han har sovit hela natten. Vaknat till för nappen någon enstaka gång bara. Känns fantastiskt bra, och vi hoppas innerligt det håller i sig.

Nu har jag tagit en kopp kaffe och har funderingar på att virka lite. Det är en skön morgon, solen skiner, men det är ruggigt kallt ute. Frost på rutorna på bilen, frost på gräsmatta och buskar.Igår var Marina inom en runda på eftermiddagen. Mysigt! Håller alla tummar och tår jag kan för att hon ska få jobbet där hon var på intervju igår.

Sanna och Alexander kom på besök efter kl 17 och stannade till 21-snåret. Mycket trevligt att sitta och småprata lite :)

Denna veckan har gått så ofantligt fort. Redan fredag!?

Idag kommer Marina och slingar mitt hår. Jag kunde inte vänta längre Therese, förlåt! :)
Marina har slingat mitt hår en gång tidigare. Detta var i samma veva som jag tog studenten och minns att jag blev otroligt nöjd med håret. Därför är jag inte alls orolig över resultatet.

Imorgon blir det umgänge med make, son, Marina, Sanna & Alexander. Det kan ju inte bli annat än bra :)

Jag har lite funderingar på att bege mig till Ikea på söndag och inhandla den där stolen till Noah. Underlättar vid matningarna. Väl där tänkte jag i så fall också passa på att köpa köksbordet och stolarna som jag så gärna vill ha.

Imorgon blir det nog en tripp in till Kristianstad förstås. Ska se om jag hittar en vettig jacka. Ekonomiskt sett är det kanske inte bästa läget att inhandla för mycket, men en jacka, det behöver jag faktiskt. Sen om det blir köksbord på söndag, återstår att se. Stolen till Noah ska vi definitivt köpa i alla fall. 

Nu: Frukost
Sen: Eventuellt virka, om sonen tillåter :)

Vi hörs vänner!

Morgonpromenad

Man hinner fundera både en och två gånger när man är vaken på natten. Likaså när man är ute på promenad. Det där jag nästan "bestämt" mig om, det har varit huvudsakliga tanken. Jag tror jag nu har bestämt mig för att INTE genomföra det. Det går att genomföra på annat sätt än så jag hade i tankarna. Velig som jag är, så får vi väl se, helt enkelt.

Har varit ute på en mysig morgonpromenad med sonen. Det blev en 50 minuters runda. Solen sken, men vinden var ganska kylig. 
Nostalgisk som jag var, passade jag på att kila ut en runda på den gamla ängen vid mina föräldrars. Där lekte jag och vännerna alltid förr. Vid en stor gammal skördetröska. Den klättrade vi alltid på. Hoppades på att den skulle finnas kvar, men nä. Här stod den förr iaf :-)Nu är jag hemkommen sedan en stund. Har nyss bryggt mig en kopp kaffe och diskat. Riset är snart klart, och snart kommer även min älskade Robin hem på lunchen och äter :). Det är så mysigt att han kan komma hem och äta ibland. Det var inte direkt något han kunde göra när vi bodde i Kristianstad. Det finns mååånga fördelar med att ha flyttat till Nymölla :)


Vinden som blåser i håret, men är hittills väldigt nöjd. Nu ska ju slingorna också på plats. Ni får ett tydligare foto när allt är klart.
Nu vaknade underbara Noah efter promenaden. Jag möttes av världens vackraste leende :)
Sanna kommer hit på kaffe senare också.

En annan sak som gjorde mig glad idag är ett sms från Kappahl.. 25% rabatt på jackor. Precis vad jag behöver!

Idag är en bra dag!

Återkommer senare.

Begrunda

Det blev en myskväll med bästa fru Marina Larsen och min underbara make. Vi köpte hem lite mat, satte oss i soffan och bara softade.

Ikväll gav jag upp mitt liv som blondin, i alla fall för ett tag. Troligtvis hittar jag tillbaka till min naturliga hårfärg någon gång igen :-)
Men ännu är inte håret klart. Det ska slingas också. Detta ska Therese vara så gullig och hjälpa mig med i helgen, om jag nu kan vänta så länge. Marina har erbjudit sig att sätta slingor i håret på mig om jag inte kan vänta. Vi får se hur det blir, men jag lovar att jag hör av mig Therese om det skulle bli gjort innan helgen :-)

Maken sitter och spelar lite på sin dator just nu, Marina har nyss kört hem och min vackra son sover. Jag funderar på om jag också ska lägga mig. Om sonen skulle vakna om någon timme så har jag i alla fall fått lite vila innan.

Fast jag är inte trött nu. Jag skulle kunna stå vid spegeln och begrunda hårfärgen en stund till. Skönt med förändring på alla sätt och vis, för det är ju inte bara håret som förändrats den senaste tiden, utan även några relationer till personer omkring mig.

Vi får se hur det går med det där jag "bestämde" mig om i tidigare inlägg. Jag har funderat lite till på det, och det ser ut som att det blir så, jag mår nog bäst på det viset, om det nu går som planerat, alltså.. Kryptisk? Ja, faktiskt, men vill inte avslöja något förrän jag vet att det går vägen :-)

Det är dock inget världsomvälvande. Kanske för mig på ett sätt, men för er andra kanske det inte har någon betydelse.. Nåja, slutpratat om det. Återkommer när det är aktuellt :-)

Nä, det får bli sängen nu. Det har varit en skön kväll. 

Ta hand om er vänner!

Bestämt mig

Två kommentarer när jag frågade om hur jag ska ha håret. Tyckte ni andra inget alls? ;)
Nåja, jag har i alla fall bestämt mig hur det ska bli, och resultat får ni se när det är klart.

Jag har även bestämt mig om en annan sak, men det berättar jag för er när det blir mer aktuellt och om det går som jag planerat.

Noah har inte sovit som han ska på några nätter, och han har varit extra gnällig, men det verkar som att det är på gång att ordna upp sig nu. Peppar, peppar... Han är fortfarande min lille guldklimp som har tagit mitt hjärta med storm :)

Robin kom hem och åt lunch igår, det var riktigt mysigt. Så mysigt att han kommer hem och äter lunch idag också. Hann fixa till korv stroganoff innan hans hemkomst på lunchen, så det blev bra mat som serverades. Det blir rester idag, men det är alltid lika gott att det inte gör mig någonting.

Idag har jag inte gjort så mycket hittills. Dammat av lite, börjat (REDAN) få lite julstämning när man ser reklambladen trilla in med julsaker. Åh, som jag längtar. Kylan kan hålla sig borta, men själva julen är ju mysig :)

Mamsen var så snäll och kom hit med lite nya hårprodukter till mig igår. Hon stannade på lite kaffe och höll mig sällskap när jag fixade mat till Noah. Sen gick jag med mamma tillbaka till deras så att Noah fick hälsa på sin morfar också. 

Skulle vilja ta en promenad idag också, det är så fint väder och jag behöver då ingen jacka (eftersom jag inte äger någon höstjacka).

Igår kväll lyxade jag och maken till det med två räkmackor vardera samt delade en cider. 
De kanske inte ser särskilt goda ut, men tro mig, de var smaskens!Imorgon kommer nog Rebecca hit på lite kaffe, och det ska bli så trevligt! <3

På lördag verkar det som att jag och Sanna ska umgås, och det är alltid lika trevligt. Hon är en så god vän :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och faktiskt bara känna lugnet en stund tills sonen vaknar. 

Bjuder på några bilder :)Ta hand om Er vänner!

Nu får ni hjälpa mig!

Ja, nu är det beslutsångest. Från olika håll har jag fått olika förslag på hur jag ska ha håret.

Förslag 1: Permanenta i större lockar och lägga ännu ljusare slingor. (Nu har jag ju längre hår än detta, men ni förstår principen?)Eller, förslag 2:Eller, förslag 3:Nå, vad tycker ni?

Trött son

Jag har en oerhört trött son idag. En trött son som inte heller vill sova. Detta resulterar i att han är ganska gnällig idag. Men visst älskar jag det lilla knytet ändå, även om jag själv hade behövt lite vila idag :)

Robin slutar om lite mer än en timme, och det ser ut att bli en väldigt lugn dag. Det regnar och är tråkigt idag, så att bege sig ut på promenad ligger inte högt på listan, särskilt inte med tanke på att den där jackan jag skulle köpa, var för kort i ärmarna. Så, utan jacka är väl kanske ingen bra idé att bege sig ut på promenad just nu?

Får hoppas på att jag hittar jacka när jag och Marina ska iväg.

På tal om Marina, så var hon och maken här igår kväll och spelade GH och umgicks. Lika mysigt som alltid. Tycker det är så härligt att vi bor såpass nära varandra att man kan ses lite mer spontant. 

Nähäpp, dags att underhålla sonen igen. Får se om jag återkommer mer under dagen. Annars är jag tillbaka imorgon igen.

Nu jäser vi!

Ok, vi var runt i två olika växtvaruhus samt ett par andra affärer. Vad kommer vi hem med? Inga växter!
Det blev däremot en skjorta till Robin och en zip-tröja till Noah. Resten i klädväg blir troligen införskaffat när jag och fru Larsen beger oss till Ge-kås. Vi stannade till på Maxi också, så nu är minsann frysen full av varor som väntar på tillagning.

Trots detta....

....ska jag och maken ha en jäsar-dag, vilket innebär pizza, film och bara slöa.
Känns underbart i själen, men inte fullt så underbart kroppsligt. Behöver fortfarande gå ner sisådär 20-30kg innan jag är nöjd med min kropp, och jag tror bestämt att pizza inte hjälper mig i rätt riktning.

Vart har min självdisciplin tagit vägen? Om den ens funnits hos mig någongång. Någon gång ska jag väl vara stark nog att lyckas gå ner mina kilon? Det spelar ingen roll om någon säger att jag är vacker eller "inte alls stor".. jag slår dövörat till, för jag har en spegel och två fungerande ögon, så jag vet hur verkligheten ser ut. Men tack för era goda försök i alla fall.

Tur att man har en make som älskar en för den man är. Jag måste bara lära mig älska mig själv också, men det är ganska svårt när man inte trivs med sig själv. Vem skyller vi allt detta på? Enbart mig själv!

Vet ni vad? Nu stänger jag av de där negativa tankarna och njuter av den där flottiga pizzan istället.

Marina, har ni inget för er idag är ni välkomna ut en runda sen om ni vill? Kanske lira lite GH?

Ta hand om er vänner!Tidig kväll

Det blev fika hemma hos Lina & Peder igår, och det blev väldigt trevligt!

När klockan slog 22:10 kom Robin med idén att vi skulle gå och lägga oss. Vi hade då varit hemma i ca 2 timmar. Sagt och gjort, vi lade oss 22:20... en lördag..

Noah vaknade vid 01, och då gick Robin upp med honom för att jag skulle få sova. Irriterad blev jag när jag inte kunde somna om. 02:15 tröttnade jag på att bara ligga där och höra Robin & Noah ute i TV-rummet, så jag knallade ut dit, lagom snäsig mot Robin (tyvärr). Bad givetvis om ursäkt för mitt humör, men han förstod mig till fullo. Vi somnade om en stund senare. Jag stör ihjäl mig på att jag inte kan somna om lättare än jag gör. Robin gick upp och hade mys med Noah just för att jag skulle få sova. Att jag då inte ens kan somna gör mig vansinnig. Då kunde jag lika gärna gått upp från första början när Noah ville upp. Ah! Så, nu har jag gnällt av mig lite :-)..

Noah vaknade igen 05:40, så då gick jag upp med honom och hade lite morgonmys. Passade på att fixa en kopp kaffe och satte mig till ro med Noah i soffan. Klockan är nu 09:20 och jag har fortfarande inte lagt mig igen. Noah har bara sovit en liten stund sedan vi gick upp, men fick äntligen en övertrött bebis till att somna om här intill mig i soffan. Robin vaknade vid 07:30 och kom upp till oss. Jag har sedan dess hunnit ta en dusch och hänga upp tvätten. 

Nu är Robin i duschen och vi ska göra oss klara för att köra till stan en runda och besöka Växthuset.
Skönt ändå att vara uppe i tid idag. Himlen var så vacker när jag steg upp. Märks att det börjar bli kyligare om nätterna nu. Det var frost på gräsmattan.

Nähä minsann, detta blev ju inget vidare intressant inlägg. Återkommer senare idag :)

Ta hand om er så länge!

Planer för dagen?

Hej Lördag, hej vänner!

Äntligen fick vi sett första delen av sista Harry Potter-filmen igår. Den skulle vi ha kollat på för ett bra tag sedan. 
Jag somnade INTE, vilket är helt fantastiskt bra :)

Något virkande igår blev det inte heller. Jag passade på att rensa lite i rabatterna medan lilleman sov igår.
I övrigt var det bara mys.

Hittills har jag virkat ytterligare 14 mormorsrutor. Har 20 klara sedan tidigare. Så nu är det ca 66 st kvar att virka. Detta ska gärna bli klart innan jul. Bättre att sätta en tidsgräns, annars blir den nog aldrig klar.

Idag jobbar maken, som jag skrev igår. Han slutar om en timme, och då får vi se vad vi ska hitta på. Det lutar åt en liten promenad och kaffe hemma hos mina föräldrar. Eller kanske man ska höra med Lina & Peder om de är sugna på besök idag? Saknar dom väldans!

I vilket fall som helst. Bjuder på två bilder. En på 14 mormorsrutor som inte på något sätt är sammanfogade ännu, samt en bild på min fantastiskt underbara son.Vackraste:På återseende!

Ingen sömn

Det blev inte mycket sömn inatt. Lilleman bestämde sig för att vara vaken till 01:15. Han vaknade sen kl 04:00 igen, så då var det bara att gå upp och fixa mat. En halvtimme senare hade han somnat, och då däckade jag ytterligare en gång. Meeeen, det blev inte långvarigt.. 06:45 vaknade han igen. Robin gick upp med honom då, så jag fick sova till 07:45.

Jag kan sova ut i helgen, tänkte jag. Fast, nu ska Robin hoppa in och jobba 9-14 imorgon, så det blir inget vilande för min del imorgon heller. Då blir det inte heller att åka till växthuset som planerat. Vi får se när det blir.

Jättebra att Robin ska jobba, det är extra pengar som behövs. Men idag är jag lite bitter. Såg fram emot att hitta på något bara jag, Robin & Noah, för det blir inte mycket av det när Robin jobbar så mycket vissa veckor. Såg fram emot att åka till växthuset. Ah, jaja, jag får försöka återfå mitt humör idag igen. 

Nu är det matdags för sonen. Får se hur dagen artar sig. Ska kämpa för ett bättre humör i alla fall.

Höres senare!

Mörker och längtan

Så har denna dagen också förflutit. Jag har försökt virka en del, men kommer fortsätta under morgondagen och lägger då upp bild på resultatet. 

Underbara Noah fick jag ha mys med också när han var vaken och gosig.
(Lite suddig bild dock)


Innan maken kom hem, tittade jag i kyl och frys och försökte knåpa ihop en måltid av det vi hade hemma. 
Det fick bli egenkomponerad kyckling/curry med ris. Det må inte se så gott ut (nej, det ser ganska nasty ut faktiskt), men det blev riktigt smarrigt :-).. Ibland kan hon, hörni!Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe med en bit vetelängd till, sen blir det nog att krypa till kojs. Får se om sonen känner för att sova hela natten igen. Ingen är mer tacksam än jag om han gör det, för då är vi båda utvilade och glada imorgon.

Saknar fru Marina Larsen väldans också. Hon är min människa. För er som sett Grey's anatomy vet precis hur jag menar. Jag syftar på vänskapen mellan "Christina Yang" och "Meredith Grey".. Sådan vänskap har vi, och Marina, jag tror bestämt det är 11 år vi känt varandra. Var det inte det vi kom fram till? :)

Fredag imorgon ja. Virka står på schemat, annars inga planer. I helgen blir det förmodligen en tripp till Eko med make och son för att införskaffa lite nya växter. Eller varför inte köra till växthuset direkt, så kan jag titta ut vad jag ska plantera i min fina jordhög på framsidan av huset. Funderar på att plantera en Cypress eller En. Det är ju så fint när de växer till sig så att man kan sätta tjusig ljusslinga vid jul. 

Gudars, jag längtar så tills vi firar vår första jul här i huset. Ska bli så mysigt att göra det med den nybildade familjen :).. Jag längtar inte efter det kalla, kalla, kalla vädret, men stämningen finns det inte mycket som slår.

På tal om väder så är det verkligen höst nu. Regn, rusk, mörkt och blåsigt. Att det blir mörkt tidigt tycker jag bara är mysigt. Jag är en person som älskar att tända en massa ljus och mysa till det, och då är det ju perfekt tid för det nu. Får man inte energi från solen, får man ju göra sitt bästa för att göra det mysigt och ombonat omkring sig.

Nåväl.

Sov gott mina vänner, vi hörs imorgon!
Håll utkik, jag publicerar titt som tätt.
Var inte blyga med att kommentera, det är bara roligt när man får lite respons på vad man skriver (även om det kanske inte är vidare intressant)

Steve Jobs

Steve Jobs har avlidit natten till idag. Apples grundare och frontfigur. 
Han har verkligen banat väg för teknikens utveckling. Jag har en iPhone, (även om jag stundtals inte är så lycklig på den), så är det ändå den bästa mobil jag haft hittills. Mina tankar går till hans familj och närstående kollegor.

Vila i frid.
Soffmys och virkande

God morgon vänner! Idag känner jag mig ganska pigg (peppar, peppar, ta i trä). Får hoppas det förblir så.

Lade mig redan 22:20 igår och vaknade till några gånger under natten av att sonen var lite ledsen då han vaknade till och kom på att han saknade nappen. Noah somnade vid 20:30 igår, efter en skål gröt kl 19:15 och lite mys i soffan.

Han sov till.... 05:45! :-D
Så, faktiskt känner jag mig utvilad. Jag ska ändå ta det lugnt idag för att inte låta något bryta ut.

Nu har jag just förtärt en portion havregrynsgröt. Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan med Noah och alla mina garnnystan. För nu ska det virkas!

Jag återkommer under dagen :-)

Någon som vet?

Ja, det är något som väntar på att bryta ut i min kropp. Jag känner det så tydligt. Börjar bli förkyld, har ont i bihålor och körtlar och känner mig allmänt matt i hela kroppen.

Vi får väl se vad det blir av detta.
Virkandet fortsätter imorgon. Har haft en lugn dag hemma. Hmm, om man blir sjuk under föräldraledigheten, ska man greja något med försäkringskassan då? Någon som vet?

Hörs imorgon vänner!


Kluven

God morgon!

Inatt fick jag sova en del ändå. Lade mig innan kl 23 och sov till 04:45 då sonen ville upp. Han somnade om igen vid 06:15, så då passade jag på att lägga mig igen. 08:00 Har vi nu gått upp, och nu känner jag mig tröttare än jag var innan. Kanske är jag inte van vid att få så mycket sömn?

Jag tror det är något lurt på gång med min kropp. Mådde lite halvmysko igår, och inatt och även nu på morgonen känner jag mig inte riktigt på topp.

Therese frågade mig igår om jag ville åka med hem till Sanna en sväng idag, men jag är lite kluven. Det hade varit trevligt, men så har jag också planerat en fika med Johanna någon dag denna veckan, och jag kanske borde kolla upp tid och plats med henne först.  Fast egentligen vill jag må helt hundra innan jag beger mig hem till någon på fika. Så kanske man borde bli hemma och ta det lugnt idag?

Ska försöka äta lite frukost nu, så får vi se hur dagen blir.
Ägg, keso och en stackars macka med skinka, det får bli frukosten idag.

Återkommer under dagen.

Speciellt

Det är något speciellt när sonen somnar i famnen på mig efter ett par timmars lek och skratt :-).. Det bubblar av lycka i mammahjärtat!


Säsongspremiärer och kiknande skratt.

God morgon/middag! Efter en natt av magkramper så har det nu äntligen släppt. Har varit så toktrött inatt/imorse när Noah var vaken, att jag fick be Robin gå upp redan kl 06:30 idag så att jag hann vila lite innan han skulle köra till jobbet. Robin fick söt-Noah att somna efter lite mat och han sov när Robin körde till jobbet. Jag fick alltså sova till 08:20, sen hade jag en pratglad son i sängen intill. Han har börjat med sina underbara skratt mer och mer. Igår skrattade han nästan så att han kiknade. Helt underbart!Frukosten för dagen blev.. ja.. enkel, kan man väl säga.Vad denna dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu, men det är skönt att det inte är något inbokat idag så att jag kan ta dagen som den kommer. Ikväll börjar sista säsongen av Desperate Housewives, så jag antar att det blir soffmys ikväll.

Viktigare är morgondagens säsongspremiär av Grey's anatomy. Det, mina vänner, är min drog om det gäller program att titta på. Det är inte ofta jag fastnar så för en serie, men denna följer jag helhjärtat. 

NU vet jag vad jag ska göra. Jag ska hänga upp tvätten, sen ska jag ta fram mina virknålar och garn och fortsätta virka mormorsfilten. Kanske den hinner bli klar innan jul? Bara ca 80-100 rutor kvar att virka (!) 

Har förresten kommit på hur jag vill ha mitt hår nu. Det är min kollega "Reni" som utbildar sig till frisörska som har slingat håret på min andra kollega. Det är PRECIS så jag vill ha mitt hår!

BVC och laktoskramper (?)

Besöket på BVC gick bra. Noah ligger över normalgränsen både gällande vikt, längd och huvudomfång. En vacker guldklimp vi har :-)

Vi ska i alla fall försöka dra ner på nattmåltiden, för han behöver inte den längre. Vore skönt faktiskt om vi kan hoppa över den. Då kanske både han och vi trötta föräldrar får sova lite mer :-)

Hälsade på Sanna & Alexander efter mitt besök på BVC också idag. Trevligt!

Nu är jag hemkommen sedan en stund och har världens kramper i magen.. Känns precis som mina laktoskramper. Längesedan jag hade dom, så jag hoppas det inte är laktosintoleransen som blivit ännu värre :-/

Vad resterande del av dagen har att erbjuda, vet jag inte.  Jag ska börja med att bädda sängen i alla fall, så får jag se vad som händer efter det.

Auf Wiedersehen!

Våffelfika i höstmörkret.

Igår var det en sådan dag då jag fixade så mycket jag hann här hemma. Handlade, städade, satte upp ett par nya gardiner, fixade med ljuslyktor, lagade middag (5 matlådor) samt fixade våfflor till sex personer samtidigt som jag underhöll min vackra son. Simultanförmåga som heter duga ;-).. Robin var och hjälpte min pappa lägga tak på bygget hos mor och far, därför fick jag reda allt själv här hemma. Men det gick ju. Maten blev klar, huset blev städat, lyktorna är på plats, gardinerna är uppe, våfflorna blev goda, men framför allt, sonen var lycklig :-)

Vid 19-tiden trillade mamsen in på besök. En stund senare kom även Marina & Rickard. Därefter hittade Robin hem och slutligen kom min pappa hit också. Det blev lite våffelfika. Mysigt i höstmörkret!

När mamma och pappa hade gått hem på kvällen, kopplade Robin in mitt gamla (rosa) ps2. Vi satte oss och spelade lite Guitar Hero. kul!

Vid 00:15 Gick Robin och lade sig, och jag lade mig en stund senare när Marina & Rickard hade begett sig hemåt. En mysig kväll! Synd att våffleriet glömde fotograferas.

Vaknade 05:50 imorse (först en stund vid 04, men sonen somnade om). Gick upp och fixade mat till lilleman, diskade och satte mig slutligen i soffan med en kopp kaffe i handen. Nu ligger sötNoah intill mig och pratar, och jag ska börja göra mig klar för dagen.

Om ett par timmar vankas det besök på BVC. Dags för ny mätning och vägning av Noah. Därefter tänkte jag bege mig till Eko, följt av ett besök hos Sanna, André och Alexander uppe i Vånga.Återkommer förmodligen under dagen.
Take care.

Middagsbjudning

Ikväll har vi varit på en ytterst trevlig middagsbjudning hemma hos Marina & Rickard. Trerätters fantastisk middag. Mätta och belåtna blev vi och vi spelade även lite guitar hero och pratade. Noah sussade sött i deras säng under kvällen. Nu är jag helt slut, har en vaken son, men också en vaken make. Nu kryper jag till kojs för ett par timmar, men lägger in två bilder från middagen. Tack för idag, kära vänner!


Nybadad!

Smakisarna blir mer och mer populära för lilleman nu. Roligt att se :-).. Nybadad är sonen och ikväll vankas middag tillsammans med Robin & Noah hos Marina & Rickard. Ska bli väldigt trevligt. Återkommer senare under dagen eller imorgon.


RSS 2.0