Hektiskt!

Då ska vi se om jag hinner göra en uppdatering. Nu har två hektiska dagar passerat.

I söndags var det full rulle. Robin och Palle körde ut ett lass flyttlådor till huset. Lina, Peder, Natalie, Alex och Drisana kom på besök ut till huset och kikade. Peder kollade av med Robin vad som behövs göras vid. Danne kom också på kvällskanten och tittade på väggarna som ska målas och tapetseras, så det blev en massa planerande den dagen.


Igår var jag, Noah och mamma iväg på en hel del ärenden. Färg och tapeter beställdes, golv valdes ut och en byrå reserverades. Ett jädrans farande med andra ord. Fick även pratat med bankmannen inför kommande möte. På eftermiddagen kom Marina ut till mina föräldrars och stannade till sent på kvällen. Så underbart roligt att umgås med henne igen :-) Vi passade på att riva loss tapeter i vardagsrummet i mitt, Robins och Noahs blivande hem. Även på kvällen när Robin kommit hem, tog vi åter en tur till huset och rev tapeter. Till slut satt vi i vars en stol i rummet och åt glass, drack mineralvatten och pratade om allt möjligt. Så trevligt! Lite bilder från gårdagen följer.Idag har jag och moren varit på vift ännu en gång. Denna gången efter en natt med bara 2½ timmes sömn. Var helt slut inatt när inte Noah ville sova. Han sov för mycket på kvällen igår, så på ett vis får jag ju skylla mig själv. Inatt sover vi inte hos föräldrarna iaf, utan åker hem till lägenheten. Lite bättre sömn önskas då.
Bilen har fått två nya däck också, så nu är det bara lite annat kvar som ska fixas, men det väntar jag med tills det är dags för mellanservice på min superpuma.

Vi har varit på ByggMax och hämtat golvet som valdes ut igår. Vi har även varit och hämtat byrån som reserverades igår. Nästa sak på schemat är att köra till färgaffären och hämta allt där, så nu inväntar jag bara samtal från dom om att tapeterna ska ha kommit in. Verkligen drygt att vänta då jag fortfarande har en del kvar att göra. Ikväll kommer Danne igen och tittar på väggarna. Även Marina kommer ut till Nymölla idag, om jag någonsin blir klar här i stan. Nu är i alla fall dopet bokat! Fick lite tid att ringa prästen innan.

Kära Sanna fyller hela 24 år idag, och jag fick frågan om jag ville komma dit och äta tårta. JA!, det vill jag, men det går inte idag. Jäkla fullplanerade dagar. I vilket fall som helst. GRATTIS gumman!

........... (andas).........
det känns som att jag glömmer det ibland. Jag vill njuta av denna första tiden med Noah, för den kommer verkligen aldrig igen. Vill njuta av bebistiden. Just nu känns det som att man mitt i all stress försöker njuta, men att det på något sätt inte kan njutas fullt ut, för det är tusen saker som ska planeras och organiseras i skallen under tiden. Vill kunna släppa allt för en liten stund och bara vara. Ska det verkligen vara så svårt?
Att inte kunna njuta fullt ut gör mig i nuläget något förtvivlad. Men det kommer ordna sig. Ge mig en natts ordentlig sömn och en dag av mys med sonen, sen är jag nog back on track igen. Älskar ju trots allt det liv jag lever och de jag delar livet med. 

Nåja, nu ska jag försöka utnyttja tiden tills färgaffären ringer. Nu ska jag väcka min underbare son och bara mysa så mycket jag bara kan. Det gäller att ta vara på stunderna.

Ikväll när vi kommer hem igen blir det nog inget inlägg. Då ska jag bara vara. Det blir vad man väljer att göra det till. Känner jag att jag inte kan njuta, så ska jag minsann göra mitt bästa för att ändra på det. 

Noah, here I come!

Kärlek till Er, vänner!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0