Samtal och bilstäd

Idag har jag varit på MVC och haft lite samtal. Gick alldeles ypperligt trots en vaken son som inte gärna sitter i bilbarnstolen i vaket tillstånd. Det enda negativa, enligt mig, var min vikt. Har inte minskat särskilt mycket sedan Noah föddes (har minskat 6kg och har 7kg kvar till inskrivningsvikten). Fick ångest direkt, men jag får försöka åtgärda det på sikt :-/.. Huvudsaken är att jag accepteras för den jag är, oavsett hur jag ser ut. Då kan jag också lära mig att tycka om mig själv.

Efter besöket där, körde jag inom Eko och köpte lite frallor. Därefter begav jag mig upp till Vånga och hälsade på Sanna och Alexander. Ett par koppar kaffe senare och mycket prat, körde jag till moren och faren i Nymölla och satte igång att städa bilen. Avslutade med att skölja av den lite snabbt. Nu ser den i alla fall inte helt smutsig ut. Bara lite. 

Noah har sovit ett par timmar nu. Han åt senast strax efter kl 13, så han lär vara hungrig när han vaknar. Får ta och väcka honom senast 17:30 om han inte vaknar innan dess, för då hinner jag med att mata honom precis innan jag ska köra och hämta Robin på jobbet.

Idag har jag också bokat släp inför fredagens hämtning av möbler i Bromölla Möbelaffär.
Jag har även fixat elavtalet som jag planerat att göra sedan ett tag tillbaka.

Föräldragruppsmöte imorgon. Jag deltar inte imorgon, har glömt ringa om det också, men det är för mycket med flytt och allt runtomkring just nu, så det får vara till nästa tillfälle de ska ha möte.

På tal om möte så ska jag och maken till banken på fredag och fixa allt med lånet, och slutligen; Betala och flytta in i huset!Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0