Redo

Igår var det tänkt att vi skulle vara hemma tidigt. Det blev inte riktigt så. Jag fixade hem all färg, tapet och verktyg inför helgens renoverande av två rum. Ser fram emot resultatet :-)

Hade mammasamtal på BVC igår också. Det var nyttigt att få prata av sig om både ljusa och mörka stunder.

Väl i Nymölla passade jag på att ha lite eftermiddagsmys med finaste Noah!


När jag hämtat upp Robin från jobbet, körde vi bort till huset och lämnade av all färg etc. Därefter var det dags för mat hos mor och far. Hjälpte även fadern min att lägga armeringsjärn på plats och Catta kom en runda och umgicks medan vi ordnade med detta. Vi var hemma ca 21:20 och sa då att vi skulle väcka Noah och göra honom klar för sängen. Klockan blev 23:20 innan han väcktes. Han sov så gott och jag sa att jag blir uppe med honom tills han fått mat och då ska sova. Klockan 00:15 hade han somnat och då kunde även jag sova. Inatt ville han upp kl 03 och äta, sen slumrade han lite mellan 03:40-05:30. Jag fick ingen vidare sömn, men känner mig ändå ganska pigg idag.

Lite bilder från tisdag samt gårdagen:


Morfar myser med barnbarnet.


Pappamys!


Entrén till vårt blivande hem.


Tjusig blomma vid entrén.

Idag har jag en förmiddag hemma. Mamma kommer och hämtar upp mig och Noah när hon slutat jobba. Kanske påbörjas renoveringen redan idag. Det återstår att se :-)
I vilket fall som helst är det skönt att ha lite morgonmys med sonen här hemma. Även om dagarna är fullplanerade så vet jag knappt vad jag ska skriva.
Längtar, längtar, längtar tills vi flyttat in och kommit i ordning i huset.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag längtar också! Massor!! :D

2011-08-11 @ 11:48:49
URL: http://aine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0