Underbara människor!

Man skulle kunna säga att jag är sämst på att uppdatera, men nu är jag på gång igen :-)

De senaste dagarna har det verkligen varit fullt upp. Renoveringen av rummen fortskrider och det är bara ett fåtal saker kvar i lägenheten. Snart bor vi i huset på riktigt. Jag vill tacka Marina & Rickard, Lina & Peder och Sanna & Therese för all fin hjälp vi fått med att bygga byrå, lägga golv, packa upp, köra flyttlass, barnpassning och underbart sällskap! Ni är alla guld värda!

Vardagsrummet börjar bli klart. Lite nya lister också så ska det nog bli alldeles ypperligt.Hittade idag också dopklänningen som Noah ska ha på sig. Tyckte den var finfin!
Kan rekommendera sidan http://pyttisen.se/dopklanningar
Fantastiskt trevlig sömmerska som är väldigt snabb i svaren.Valet av faddrar blev också klart idag, och det känns helt rätt!

Jag har gjort så mycket i dagarna att jag inte kan komma ihåg att skriva om allt, eller rättare sagt, vill inte trötta ut era ögon för mycket. Underbart umgänge med fantastiska vänner har det dock varit!

Imorgon blir det en tripp till MVC på morgonen, därefter kör jag och hälsar på Sanna och hennes lille charmtroll för lite kaffe och småprat. Alltid trevligt!

Nu ska jag bättra mig igen på att uppdatera.

Ta hand om er där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0