Fullt upp

Bättre sent än aldrig! Nu kommer uppdateringen.

Jag har de två senaste dagarna grejat en hel del i lägenheten och det mesta är nu nerpackat. Tavlorna är nere från väggarna och det är spacklat och målat där hålen var. Idag har jag haft en väldigt mammasjuk liten son, så lagom till Robin kom från jobbet, låg Noah och sussade på mitt bröst. Inte lätt att fortsätta packandet då inte. Det såg ut som kriget i hela lägenheten, och det kunde Robin intyga när han kom hem. Robin tog en bild på oss mitt i röran.Till helgen tänkte vi chansa på att nuvarande husägare är hemma, då vi tänkte knalla förbi och prata lite och höra om vi eventuellt kan komma in någon vecka tidigare och tapetsera. Det hänger helt och hållet på om de hunnit flytta in i deras nya lägenhet. Vi vill ju givetvis inte stressa dom, men åh så skönt det vore att kunna få tapetserat och klart lagom tills vi flyttar in.

Jag fick förstås tillåtelse av Marina att lägga upp bild från deras bröllop. Så här kommer bilden på det vackra brudparet! (Marina, jag svarar på ditt sms imorgon, kom på att jag inte svarade på det igår. Förlåt! Passade på att vila när du skickade och sedan satte vi igång med packandet här, men svar kommer alltså imorgon)
Imorgon blir det nog lite lugnare. Har inte direkt något jag kan packa ner då. Behöver fler kartonger och även sopsäckar så att vi kan slänga ner de kläder vi inte behöver innan flytten. Känns skönt att ha kommit så pass långt med rensningen här. Det blev inget direkt givande inlägg idag. Försöker mest varva ner efter två dagars slit i lägenheten. Så imorgon finns jag tillgänglig om någon känner för att ta en kopp kaffe eller två och snacka lite. Är det fint väder så lutar det åt en promenad också.

Nu kallar strax sängen. Vi hörs imorgon, vänner!

- Det är bara i lexikon som lön kommer före möda -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0