Energiboost

Idag har det spacklats i sovrummet. Ingen större skillnad sedan spärrmålandet, men det är på gång att hända saker nu. Imorgon ska sovrum och vardagsrum målas och tapetseras. Sedan är det lite lister och grejs kvar, samt golvläggning. Ska försöka hinna med att spärrmåla vissa väggar i köket, så hjälper Danne oss att spackla, därefter målar jag väggarna. Ska bli kul att se när det sakteligen börjar formas till vårt alldeles egna hem.

Marina har umgåtts med oss sedan i eftermiddags. Många goda skratt har kvällen bjudit på. Efter att ha sagt upp kontakten med två personer så känns mitt liv genast mycket lättare. Trodde inte att jag mådde så dåligt pga dom som jag faktiskt gjorde. Det var ren och skär falskhet från deras sida. Det visar sig nu att jag faktiskt mår riktigt bra utan dom! :-)
Längesedan jag skrattade så hjärtligt och mådde så bra. Nu ska det fortsätta i detta spåret. Just nu finns inga bekymmer.

Nåja, slutpratat om f.d vänner. De tillhör det förflutna nu.

Ska ta och beställa hem lite saker som ska sättas på ett par väggar i huset också. Gudars så tjusigt det lär bli!

Söta Sanna och goa Therese var och hälsade på innan idag förstås, det får jag absolut inte glömma att nämna, för det var oerhört trevligt :-)

Ah, energiboost och lycka!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0