Samtal och bilstäd

Idag har jag varit på MVC och haft lite samtal. Gick alldeles ypperligt trots en vaken son som inte gärna sitter i bilbarnstolen i vaket tillstånd. Det enda negativa, enligt mig, var min vikt. Har inte minskat särskilt mycket sedan Noah föddes (har minskat 6kg och har 7kg kvar till inskrivningsvikten). Fick ångest direkt, men jag får försöka åtgärda det på sikt :-/.. Huvudsaken är att jag accepteras för den jag är, oavsett hur jag ser ut. Då kan jag också lära mig att tycka om mig själv.

Efter besöket där, körde jag inom Eko och köpte lite frallor. Därefter begav jag mig upp till Vånga och hälsade på Sanna och Alexander. Ett par koppar kaffe senare och mycket prat, körde jag till moren och faren i Nymölla och satte igång att städa bilen. Avslutade med att skölja av den lite snabbt. Nu ser den i alla fall inte helt smutsig ut. Bara lite. 

Noah har sovit ett par timmar nu. Han åt senast strax efter kl 13, så han lär vara hungrig när han vaknar. Får ta och väcka honom senast 17:30 om han inte vaknar innan dess, för då hinner jag med att mata honom precis innan jag ska köra och hämta Robin på jobbet.

Idag har jag också bokat släp inför fredagens hämtning av möbler i Bromölla Möbelaffär.
Jag har även fixat elavtalet som jag planerat att göra sedan ett tag tillbaka.

Föräldragruppsmöte imorgon. Jag deltar inte imorgon, har glömt ringa om det också, men det är för mycket med flytt och allt runtomkring just nu, så det får vara till nästa tillfälle de ska ha möte.

På tal om möte så ska jag och maken till banken på fredag och fixa allt med lånet, och slutligen; Betala och flytta in i huset!Ta hand om er!

Underbara människor!

Man skulle kunna säga att jag är sämst på att uppdatera, men nu är jag på gång igen :-)

De senaste dagarna har det verkligen varit fullt upp. Renoveringen av rummen fortskrider och det är bara ett fåtal saker kvar i lägenheten. Snart bor vi i huset på riktigt. Jag vill tacka Marina & Rickard, Lina & Peder och Sanna & Therese för all fin hjälp vi fått med att bygga byrå, lägga golv, packa upp, köra flyttlass, barnpassning och underbart sällskap! Ni är alla guld värda!

Vardagsrummet börjar bli klart. Lite nya lister också så ska det nog bli alldeles ypperligt.Hittade idag också dopklänningen som Noah ska ha på sig. Tyckte den var finfin!
Kan rekommendera sidan http://pyttisen.se/dopklanningar
Fantastiskt trevlig sömmerska som är väldigt snabb i svaren.Valet av faddrar blev också klart idag, och det känns helt rätt!

Jag har gjort så mycket i dagarna att jag inte kan komma ihåg att skriva om allt, eller rättare sagt, vill inte trötta ut era ögon för mycket. Underbart umgänge med fantastiska vänner har det dock varit!

Imorgon blir det en tripp till MVC på morgonen, därefter kör jag och hälsar på Sanna och hennes lille charmtroll för lite kaffe och småprat. Alltid trevligt!

Nu ska jag bättra mig igen på att uppdatera.

Ta hand om er där ute!

Trött

Trött, så trött jag är. Däckade i sängen när vi kom hem ikväll. Vi hade filmkväll planerad efter maten. Jag sov när maten var klar och någon film blev det inte. Fick sova två timmar, och det var välbehövligt.

Som ni kanske förstår blir det ingen stor uppdatering idag. Jag har mycket att skriva om, men jag orkar inte idag.

Jag lovar att återkomma med full uppdatering senast måndag.

Godnatt vänner!

Inte glömt

Jag har inte glömt er. Jag har inte glömt bloggen. När man har abstinens från skrivandet, då har man väl ändå kommit igång med bloggandet ordentligt? :)

I vilket fall som helst; jag ska försöka sätta mig ner imorgon kväll och skriva mer utförligt om de dagar jag missat att skriva om. Bilder kommer också, så klart!

Håll utkik, jag är tillbaka inom det snaraste.Löst sig

Vem kunde tro att något kunde lösas? Jag var den sista att tro det.

Jag skickade ett sms till källan av alla missförstånden. Bad henne att aldrig höra av sig igen då jag inte behöver lögner i mitt liv.

Vem stod och knackade på dörren en stund senare? Jo, personen jag skickat meddelande till. Jag tänker inte nämna någon vid namn här när det gäller sådana känsliga saker, men jag behöver ändå skriva av mig.

Jag sa senast igår att jag aldrig mer kommer att kunna umgås med henne igen efter allt som framkommit.
Idag lät jag henne förklara sig. Vi har skrikit åt varann, vi har gråtit och haft vilda diskussioner.

Och vi har löst det mesta. Personen jag sagt upp kontakten med (hon kom med personangrepp och ren mobbning senast igår kväll, bland annat om min vikt och om min älskade make) kommer det inte kunna repareras med. Jag mobbades tidigare i mitt liv, och jag tänker inte ta det igen från någon jag trodde var min vän. 

(Fast jag får slå mig själv på fingrarna, jag trodde på den ena partens ord utan att kontrollera med den andra parten. Precis sådant jag inte själv tolererar. Det bad jag väldigt mycket om ursäkt för till tjejen jag bad att aldrig mer höra ifrån igen. Som sagt, jag är inte perfekt, men jag kan erkänna mina misstag och inte upprepa dom)

Det är lätt att missförstånd skapas, sanna mina ord. Jag vill bara kunna gå vidare och må bra, som jag gjort de senaste två dagarna annars. Jag sa åt henne (tjejen som jag skickade sms till) att jag aldrig vill vara med om att det snackas om mig bakom min rygg, utan att man är ärlig och säger till från första början, så man inte hamnar i sådana här situationer. Hon har givetvis också kommit i kläm, då tjejen jag inte kommer ha någon mer kontakt med, också är en nära vän till henne. Jag kommer inte begära att hon väljer sida, men då vill jag inte heller att det snackas bakom min rygg.

Vi får väl se hur vi går vidare efter detta. Vänner måste ju kunna lösa sina bekymmer, luften måste rensas. Jag ville aldrig förlora vänskapen med tjejen jag skickade sms till, men missförstånden gjorde att jag kände att jag var tvungen att avsluta det innan det blev värre.

Det var bra att hon kom hit, det var bra att få skrika, bra att få gråta, bra att få diskutera.

Nu ska jag återgå till att må bra igen, och jag är ju givetvis bara tacksam om hon fortsättningsvis är en del av mitt liv.

Jag kan faktiskt erkänna när jag har fel, när jag förhastat mig eller dragit slutsatser för tidigt.

Vi har båda bett om ursäkt till varandra idag.

Energiboost

Idag har det spacklats i sovrummet. Ingen större skillnad sedan spärrmålandet, men det är på gång att hända saker nu. Imorgon ska sovrum och vardagsrum målas och tapetseras. Sedan är det lite lister och grejs kvar, samt golvläggning. Ska försöka hinna med att spärrmåla vissa väggar i köket, så hjälper Danne oss att spackla, därefter målar jag väggarna. Ska bli kul att se när det sakteligen börjar formas till vårt alldeles egna hem.

Marina har umgåtts med oss sedan i eftermiddags. Många goda skratt har kvällen bjudit på. Efter att ha sagt upp kontakten med två personer så känns mitt liv genast mycket lättare. Trodde inte att jag mådde så dåligt pga dom som jag faktiskt gjorde. Det var ren och skär falskhet från deras sida. Det visar sig nu att jag faktiskt mår riktigt bra utan dom! :-)
Längesedan jag skrattade så hjärtligt och mådde så bra. Nu ska det fortsätta i detta spåret. Just nu finns inga bekymmer.

Nåja, slutpratat om f.d vänner. De tillhör det förflutna nu.

Ska ta och beställa hem lite saker som ska sättas på ett par väggar i huset också. Gudars så tjusigt det lär bli!

Söta Sanna och goa Therese var och hälsade på innan idag förstås, det får jag absolut inte glömma att nämna, för det var oerhört trevligt :-)

Ah, energiboost och lycka!Tacksam

Idag är jag tacksam. Tacksam för att jag nu inte behöver grubbla längre. Du lyssnade bara på ena parten och nöjde dig med det. Parten du valde att inte lyssna på, var min. Som jag skrev igår; One down, one to go. Källan till hela missförståndet, dig är jag inte klar med ännu.

Fick pratat med Elin inatt också. Har verkligen saknat den tösen och även där hade skett missuppfattningar. Där fick jag i alla fall förklara vad som missuppfattats och vi har bestämt oss för en nystart. Vi hade såå roligt förr, och det saknar jag som en tok!Jag vill aldrig igen hamna på fel fot med mina vänner. Att jag missuppfattas. Ska välja mina ord klokare i framtiden och göra klart för alla mina nära och kära att man kan lita på mig i ur och skur, för jag vill verkligen inte såra någon. Allra minst omedvetet. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket och vet att jag kan vara urusel på att ta initiativ till att ses, på att slå en signal. Det innebär inte att ni inte betyder något för mig. Ni är fortfarande lika värdefulla och jag vill fortfarande umgås med er. Problemet med mig är att jag ibland behöver skärma av mig från omgivningen för att fokusera lite på mig själv. Försöka finna vem jag är och vad jag vill.

Jag älskar livet och de jag valt att dela det med. Både familj och vänner.

Jag har sedan en tid tillbaka funderat mycket på framtiden. Hur ska jag göra med jobbet? Ska jag söka nya utmaningar? Ska jag släppa delar av mina åtaganden på jobbet? Kan jag fortfarande bli butikschef om jag släpper den och den delen?

Prio ett är Noah. Det är på grund av att jag vill ha tiden till honom som jag funderar över detta. Ska verkligen ta vara på småbarnstiden. 

Jag är mänsklig, jag felar, och jag ber om ursäkt om jag på något vis har sårat någon. Det har aldrig varit min mening. Jag är inte viktigare än någon annan, det jag gör är inte viktigare än vad andra gör. Jag har ett gott hjärta och vill väl, men ibland blir det bara så fel. 

Men tacksam för nystarten, det är jag.

Älskar mina fantastiska vänner!

Vi får se om renoveringen av huset fortsätter idag. Var kanske lite brysk mot målaren igår, men jag är ivrig, vill få det klart, allrahelst när vi ska lägga golv i veckan också. Sorry Danne, otålig jänta här.

Vi hörs senare folket!

Ännu mer..

Nog kunde kvällen bli ännu mer värdelös.
Falska anklagelser och att bli dömd utan fakta från båda parter, det kallar jag ren och skär IDIOTI.
Den vänskap jag trodde vi hade, är långt borta nu. Nu kan jag sluta grubbla. På något sätt är det en lättnad. För nu ska jag också ta itu med personen som man inte längre kan lita på som orsakat dessa missförstånd. 
One down, one to go. Är inte intresserad av "vänskap" där "vännen" inte är rakryggad. Det är inte vänskap. Det är falskt. 

Ska bli skönt med flytt.Vilken dag...

Denna dagen har varit vad jag kallar värdelös!
Vi åkte till Nymölla tidigare idag och skulle invänta målaren för att färdigställa sovrummet och vardagsrummet idag. Kl 16:15 fick jag ett sms om att han nyss vaknat och kräktes och skulle försöka äta något. Bakfull med andra ord. Vi väntade, väntade, väntade och väntade. Jag försökte ringa och skicka flera sms för att få reda på hur det blir, om han skulle komma och färdigställa. Klockan är nu 20:35 och jag har fortfarande inte hört av honom. Vi körde alltså till Nymölla helt i onödan. Detta om något skapar irritation, för har man bestämt något så ser man till att hålla det, annars hör man av sig i god tid. Det är ingen ursäkt att vara bakfull. Även om han är min vän och vi får det gjort till ett bra pris, räknar man med att tiderna ska hållas. Nu fick vi låna hem föräldrarnas ena bil om han mot förmodan skulle höra av sig imorgon. Då får jag ta mig ut till Nymölla och öppna upp. 

Det är ju tänkt att vi ska lägga golv nästa vecka också, och då behöver rummen vara klara. 

Det enda vettiga vi fick gjort idag var att skicka ut tackkorten sedan bröllopet. Sent, jag vet, men vi har ju haft liiite annat att stå i, som förlossning och husköp. Men nu så. Nä, nu blir det grillad korv och filmmys med mina älskade pojkar. Vill bara skaka av mig irritationen. Vill ju få rummen klara!

Det återstår att se imorgon hur det artar sig.

Renoveringen fortsätter

God morgon världen. 
Jag & Robin lade oss strax efter kl 01 inatt. Noah somnade någon timme tidigare.
05:30 vaknade lilleman och ville ha mat, så jag fick några timmars sömn i sträck.

Igår fortsatte renoverandet av vardagsrummet och sovrummet.
Steg 2 Vardagsrummet:


Danne bredspacklade hela rummet. Nästa steg är att slipa innan det är dags att måla/sätta tapeter.

Steg 1 & 2 Sovrummet: 


Klär jag i tapeten?


Robin river också tapet.

När vi rivit klart tapeterna passade vi på att spärrmåla. Idag kommer Danne igen och ska spackla lite smått innan målningen i detta rummet. När båda rummen är klara (ska fixas gipsskiva vid element i v-rum samt nya lister) ska det läggas nytt golv i sovrum och gästrum. Gästrummet har jag ännu inte lagt upp på bild, men det finns en del kvar att göra där, så det dröjer. 

Nu ska jag ta en kopp kaffe och invänta att tvätten ska hängas på tork. Man får ju passa på när det finns lediga tider, men visst hade sömn varit att föredra just nu. Noah har somnat om, och även Robin sover som en stock :)

Älskar mina fina pojkar!

Vi hörs senare vänner!Första touchen gjord

Då är första touchen gjord i vardagsrummet. Igår målade Daniel med spärrfärg på väggen inför bredspacklingen imorgon. På söndag är det dags för le grande finale. Då ska fondväggen på plats och resten av väggarna ska målas. Uppdaterar givetvis med bilder fram tills dess att rummen är möblerade.Igår hade vi sällskap av Marina. Hon stannade kvar hos mina föräldrar o spelade spel när jag, Robin & Noah åkt hem. Skönt att hon fortfarande känner sig hemma där. Precis så ska det vara :-)

Även idag har fina Marina varit på besök några timmar. Med sig hade hon köpt frallor som vi förtärde tillsammans. 
Käre vännen Henke kom också på besök ett tag och drack lite kaffe och småpratade lite. Sedan var det dags för mig att hämta upp Robin på jobbet eftersom jag hade bilen. Vi stannade en liten stund hos föräldrarna, sedan körde vi hem.

Nu har vi en trött liten son här som alldeles snart ska sova (även fast hans pyjamas säger annat).För mig och Robin blir det filmkväll.


Ha en skön kväll!

Redo

Igår var det tänkt att vi skulle vara hemma tidigt. Det blev inte riktigt så. Jag fixade hem all färg, tapet och verktyg inför helgens renoverande av två rum. Ser fram emot resultatet :-)

Hade mammasamtal på BVC igår också. Det var nyttigt att få prata av sig om både ljusa och mörka stunder.

Väl i Nymölla passade jag på att ha lite eftermiddagsmys med finaste Noah!


När jag hämtat upp Robin från jobbet, körde vi bort till huset och lämnade av all färg etc. Därefter var det dags för mat hos mor och far. Hjälpte även fadern min att lägga armeringsjärn på plats och Catta kom en runda och umgicks medan vi ordnade med detta. Vi var hemma ca 21:20 och sa då att vi skulle väcka Noah och göra honom klar för sängen. Klockan blev 23:20 innan han väcktes. Han sov så gott och jag sa att jag blir uppe med honom tills han fått mat och då ska sova. Klockan 00:15 hade han somnat och då kunde även jag sova. Inatt ville han upp kl 03 och äta, sen slumrade han lite mellan 03:40-05:30. Jag fick ingen vidare sömn, men känner mig ändå ganska pigg idag.

Lite bilder från tisdag samt gårdagen:


Morfar myser med barnbarnet.


Pappamys!


Entrén till vårt blivande hem.


Tjusig blomma vid entrén.

Idag har jag en förmiddag hemma. Mamma kommer och hämtar upp mig och Noah när hon slutat jobba. Kanske påbörjas renoveringen redan idag. Det återstår att se :-)
I vilket fall som helst är det skönt att ha lite morgonmys med sonen här hemma. Även om dagarna är fullplanerade så vet jag knappt vad jag ska skriva.
Längtar, längtar, längtar tills vi flyttat in och kommit i ordning i huset.

Återkommer.

Hektiskt!

Då ska vi se om jag hinner göra en uppdatering. Nu har två hektiska dagar passerat.

I söndags var det full rulle. Robin och Palle körde ut ett lass flyttlådor till huset. Lina, Peder, Natalie, Alex och Drisana kom på besök ut till huset och kikade. Peder kollade av med Robin vad som behövs göras vid. Danne kom också på kvällskanten och tittade på väggarna som ska målas och tapetseras, så det blev en massa planerande den dagen.


Igår var jag, Noah och mamma iväg på en hel del ärenden. Färg och tapeter beställdes, golv valdes ut och en byrå reserverades. Ett jädrans farande med andra ord. Fick även pratat med bankmannen inför kommande möte. På eftermiddagen kom Marina ut till mina föräldrars och stannade till sent på kvällen. Så underbart roligt att umgås med henne igen :-) Vi passade på att riva loss tapeter i vardagsrummet i mitt, Robins och Noahs blivande hem. Även på kvällen när Robin kommit hem, tog vi åter en tur till huset och rev tapeter. Till slut satt vi i vars en stol i rummet och åt glass, drack mineralvatten och pratade om allt möjligt. Så trevligt! Lite bilder från gårdagen följer.Idag har jag och moren varit på vift ännu en gång. Denna gången efter en natt med bara 2½ timmes sömn. Var helt slut inatt när inte Noah ville sova. Han sov för mycket på kvällen igår, så på ett vis får jag ju skylla mig själv. Inatt sover vi inte hos föräldrarna iaf, utan åker hem till lägenheten. Lite bättre sömn önskas då.
Bilen har fått två nya däck också, så nu är det bara lite annat kvar som ska fixas, men det väntar jag med tills det är dags för mellanservice på min superpuma.

Vi har varit på ByggMax och hämtat golvet som valdes ut igår. Vi har även varit och hämtat byrån som reserverades igår. Nästa sak på schemat är att köra till färgaffären och hämta allt där, så nu inväntar jag bara samtal från dom om att tapeterna ska ha kommit in. Verkligen drygt att vänta då jag fortfarande har en del kvar att göra. Ikväll kommer Danne igen och tittar på väggarna. Även Marina kommer ut till Nymölla idag, om jag någonsin blir klar här i stan. Nu är i alla fall dopet bokat! Fick lite tid att ringa prästen innan.

Kära Sanna fyller hela 24 år idag, och jag fick frågan om jag ville komma dit och äta tårta. JA!, det vill jag, men det går inte idag. Jäkla fullplanerade dagar. I vilket fall som helst. GRATTIS gumman!

........... (andas).........
det känns som att jag glömmer det ibland. Jag vill njuta av denna första tiden med Noah, för den kommer verkligen aldrig igen. Vill njuta av bebistiden. Just nu känns det som att man mitt i all stress försöker njuta, men att det på något sätt inte kan njutas fullt ut, för det är tusen saker som ska planeras och organiseras i skallen under tiden. Vill kunna släppa allt för en liten stund och bara vara. Ska det verkligen vara så svårt?
Att inte kunna njuta fullt ut gör mig i nuläget något förtvivlad. Men det kommer ordna sig. Ge mig en natts ordentlig sömn och en dag av mys med sonen, sen är jag nog back on track igen. Älskar ju trots allt det liv jag lever och de jag delar livet med. 

Nåja, nu ska jag försöka utnyttja tiden tills färgaffären ringer. Nu ska jag väcka min underbare son och bara mysa så mycket jag bara kan. Det gäller att ta vara på stunderna.

Ikväll när vi kommer hem igen blir det nog inget inlägg. Då ska jag bara vara. Det blir vad man väljer att göra det till. Känner jag att jag inte kan njuta, så ska jag minsann göra mitt bästa för att ändra på det. 

Noah, here I come!

Kärlek till Er, vänner!Frånvaro

Hoppla, det blev inget inlägg igår då jag och maken plötsligt bestämde oss för att sova i Nymölla. Är hemma en runda lite snabbt nu, sen blir det iväg och greja igen. Ikväll är jag åter hemma och lovar då att uppdatera bloggen :-)

Håll utkik här eller på Facebook.

Mer tid tack!

Åh, idag har det hänt mycket! :-)

Fast det tänker jag inte skriva om förrän imorgon, då jag förhoppningsvis har mer tid till det. Massor som ska göras imorgon också, men försöker skriva på kvällen. Håll koll här eller på Facebook, där skriver jag in när nytt inlägg är publicerat.

Kvällen är ung, så även vår son, så nu ska han få ett bad sedan matas och nattas.

Vi hörs imorgon vänner!

Nyckel och besök

Hej på Er!

Idag fick vi en nyckel till huset!
Imorgon ska vi köra dit lite lådor och lasta av i garaget i förberedande syfte inför den riktiga inflytten som sker 26/8.
Innan dess ska vi hinna tapetsera och måla vardagsrum och sovrum samt lägga nytt golv i sovrummet. Ska verkligen bli spännande. 

Mamma och pappa bjöd på kalkonmiddag idag. Underbart gott!

Vi har spenderat hela dagen i Nymölla. Sanna och Alexander kom dit en stund och umgicks med oss. De är så mysiga!

Även Rebecca och Tobbe kom en runda på kvällen. Så länge sedan jag träffade Reeeeni.. Har saknat henne massor!

I övrigt en riktig mysdag i Newmill, the little håla vi flyttar till inom kort. 

Noah och pappa Robin hade mys efter matningen idag. 


Jag älskar er, mina underbara pojkar!
Ett år och nio månader sedan jag och maken blev tillsammans idag. Grattis till oss!

- Jag är intresserad av framtiden, för där skall jag tillbringa resten av mitt liv -

Fem månader

Nu är fönsterna skinande rena. Det tog sin lilla tid, men nu jädrans!

Jag har verkligen hunnit med mycket idag. Nu har jag dessutom tömt ur och städat alla garderober, dammsugat lite och nu känns det verkligen som att vi är redo att börja skeppa saker bort till huset.

Idag har jag och maken Robin varit gifta i fem underbara månader.Noah har varit så lugn och fin hela dagen idag. Han har suttit och tittat när jag grejat här, och emellanåt har jag satt mig ner och haft mys med honom, för inte ska han glömmas bort mitt i flyttpackandet inte.  Nu börjar han vakna till liv här efter att ha sovit några timmar. Dags att ge honom lite mat och göra honom redo inför en tripp till Vinslöv där vi ska hälsa på våra underbara vänner Lina, Peder, Alex och Natalie. Det blir en kväll fylld av tacos och diskussioner :-)

Sätter in en bild på min underbare lille unge, min lille sötpotatis!Sådär, alles klar. Dags att göra sig redo inför färden.

Återkommer imorgon.

- Kärleken kan förändra en kvinna rejält, särskilt i midjan -

Sömn

Oj vad jag gnuggade ugnen igår. Går den inte igenom städbesiktningen så blir jag tokig!

Glömde ringa både prästen och fastighetsskötaren igår, får se om jag kommer ihåg det idag :-).

Känner mig faktiskt utvilad idag, det är helt otroligt. Kanske börjar vi få rutin på nattsömnen också nu? Vi får hoppas det håller i sig. Han somnade vid kl 22 igår. Vaknade sedan kl 04:10 för mat. Kl 05 somnade han om och nu börjar han så smått vakna igen (kl 07:15).. Jag har med andra ord fått sova ca 6 timmar inatt (!).

Nu ska strax Robin köra till jobbet. Jag ska se om jag kan fortsätta städandet här idag. Blir nog putsning invändigt av fönsterna och packa lite kläder. 

I övrigt finnes inga planer för dagen, så är du kaffesugen och i närheten så är du hjärtligt välkommen :-)

Återkommer senare idag.

Signaler och tillgång!

Jag tror mig kunna tyda min sons signaler ganska tydligt nu. Märker av när han är trött, märker av när han är hungrig. Dagtid fungerar detta kanon, men nattrutinerna har inte riktigt kommit i fas ännu. Tidsfråga, förhoppningsvis. Sonen är för det mesta väldigt nöjd i alla fall, och det är huvudsaken :-)

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Hade ju planer på att fortsätta mitt gnuggande, men sedan fick jag besök av Catta. Det var verkligen inte igår vi sågs, och det var väldigt roligt att hon kom och hälsade på!

Imorgon ska jag umgås med fina vännen Sanna igen. Då blir det förmodligen kafferep och en massa pratande.

Skulle vilja ta en tur in till stan också och köpa två klädesplagg till Noah. Två likadana i olika storlekar. Bodyn han har på "Hej världen"-bilden är så underbar att jag vill att han ska kunna ha den länge. Är det inte för varmt imorgon så kan det nog bli en promenad in till staden och inhandla detta. 

Har idag avnjutit en god tonfisksallad. Att man inte äter det oftare egentligen. Så gott och det går så snabbt att fixa.

Två till tre gånger i veckan ska vi ha sallader av olika slag, har jag och maken kommit överrens om idag. Går snabbt, är nyttigt och som sagt, så gott!

Jag och maken har kommit överrens om hur Noahs rum ska se ut i huset. Det är underbara Maddeleine som inrett så till sin kommande son. Kommer givetvis lägga upp bild på det när vi är på plats i huset och hunnit fixa till rummet :)

Just nu ligger Noah och sover, så jag passar på att ta en datorstund och en kopp kaffe.

Imorgon blir det att ringa prästen och boka dopdatum. Ska även ringa fastighetsskötaren och boka städbesiktning av lägenheten. Det händer saker hela tiden här, men kul är det. Ser fram emot att spendera första julen i huset. Det lär onekligen bli speciellt. Vår första jul tillsammans med vår vackre Noah!

UPPDATERAT: VI FÅR TILLGÅNG TILL HUSET REDAN PÅ SÖNDAG (ELLER DÄROMKRING)! 
Snacka om att jag fick en energiboost nu!

Har pratat med underbara Marina i luren en stund också :)

Nä fy bubblans, nu är jag glader! :)

På återseende imorgon.

Det är obegripligt att folk flinar utan orsak när det finns så många anledningar. -


Hej världen!

Okej, ett litet inlägg till blir det idag.

Idag är vi med i kristianstadsbladet. "Hej världen"

Här ser vi resultatet!Gnuggat

Nu har jag gnuggat, gnuggat och åter gnuggat. Nu är minsann spisfläkten skinande ren och även bakom spisen är det rent. Gamla hatthyllan är också på plats nu. Känns som man kommer en liiiten bit på vägen med städandet. Lika bra att börja i tid.

Idag har underbara Sanna och Alexander varit på besök några timmar, och det är lika trevligt som vanligt! Sanna löste mitt kartongproblem, då hon hade en hel del kartonger med sig. Tack snälla! 


Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Tänkte ge mig på att skrubba inuti ugnen och även i de skåp som nu är helt tömda. Vi får se om underbara lille Noah går med på det imorgon, annars blir det mys för hela slanten. Han är hela nio veckor gammal idag. Tiden flyger iväg. Älskade lille unge!

Det var allt för idag. Kommer troligtvis ett mer givande inlägg imorgon. Håll utkik!

Godnatt!

Fullt upp

Bättre sent än aldrig! Nu kommer uppdateringen.

Jag har de två senaste dagarna grejat en hel del i lägenheten och det mesta är nu nerpackat. Tavlorna är nere från väggarna och det är spacklat och målat där hålen var. Idag har jag haft en väldigt mammasjuk liten son, så lagom till Robin kom från jobbet, låg Noah och sussade på mitt bröst. Inte lätt att fortsätta packandet då inte. Det såg ut som kriget i hela lägenheten, och det kunde Robin intyga när han kom hem. Robin tog en bild på oss mitt i röran.Till helgen tänkte vi chansa på att nuvarande husägare är hemma, då vi tänkte knalla förbi och prata lite och höra om vi eventuellt kan komma in någon vecka tidigare och tapetsera. Det hänger helt och hållet på om de hunnit flytta in i deras nya lägenhet. Vi vill ju givetvis inte stressa dom, men åh så skönt det vore att kunna få tapetserat och klart lagom tills vi flyttar in.

Jag fick förstås tillåtelse av Marina att lägga upp bild från deras bröllop. Så här kommer bilden på det vackra brudparet! (Marina, jag svarar på ditt sms imorgon, kom på att jag inte svarade på det igår. Förlåt! Passade på att vila när du skickade och sedan satte vi igång med packandet här, men svar kommer alltså imorgon)
Imorgon blir det nog lite lugnare. Har inte direkt något jag kan packa ner då. Behöver fler kartonger och även sopsäckar så att vi kan slänga ner de kläder vi inte behöver innan flytten. Känns skönt att ha kommit så pass långt med rensningen här. Det blev inget direkt givande inlägg idag. Försöker mest varva ner efter två dagars slit i lägenheten. Så imorgon finns jag tillgänglig om någon känner för att ta en kopp kaffe eller två och snacka lite. Är det fint väder så lutar det åt en promenad också.

Nu kallar strax sängen. Vi hörs imorgon, vänner!

- Det är bara i lexikon som lön kommer före möda -

Lovar!

Uppdatering kommer under kvällen. Lovar!

RSS 2.0