Söndag

Har funderat ett par dagar på att uppdatera bloggen. Av någon anledning har jag inte gjort det.

Vi var ju på Liseberg förra lördagen. En lyckad dag. Tack Karin, Esset & Daniel för en trevlig heldag :)

Måndag: Jobbade. På kvällen blev det lite kaffe hos Aleks.

Tisdag: Leeedig. Jag och Esset hade en heldag. Vi strosade runt i lite affärer, var i Åhus, hälsade på Essets pappa en runda. En allmänt soft dag.

Onsdag: Ledig även då. Känns märkligt att vara ledig en onsdag, då jag i princip alltid jobbar onsdagar. Hade ytterligare en heldag med Esset. Vi körde runt lite överallt. Var på marknad i sbg, var inom jobbet i sbg och pratade med chefen där en stund. Vidare till Nymölla och drack lite kaffe. Begav oss sedan hem mot stan igen och hade en soft kväll.

Torsdag: Jobbande. Gick bra, trots att vi hade en del att göra i värmen.

Fredag: Jobbade. Trodde jag skulle avlida av värmen. Det var så mycket folk inne och handlade då att man blev riktigt snurrig. Hade en väldigt lugn kväll i Nymölla sen och slocknade till på soffan ett tag. Kollade lite film innan jag sedan gick och lade mig.

Så blev det även Lördag, som det enligt kalendern blir efter fredagar.
Jobbade några timmar under lördagen. Pappa och Loffe kom in o handlade. Lät Loffe komma före andra kunder och handla eftersom jag visste att de hade lite bråttom, då han skulle inviga Kent Wibergs "världens minsta galleri" på torget i Bromölla en stund senare. Efter jag slutat jobba, gick jag och Peter bort till torget och tittade lite på invigningen. Jag passade på att prata lite med pappa, Loffe och Kent.

Väl hemma, blev det att ta en dusch. Därefter försökte jag vila en stund, men det gick inte, eftersom folk får för sig att ringa mig precis när jag ska vila. Det blev alltså en del telefonsamtal istället för vilande. Hämtade upp Esset vid 19:30-tiden. Vidare hem till mig där vi förtärde lite alkohol och gjorde oss klara för kvällens utgång på Kristianstadsdagarna.

Vi vandrade in mot stan vid 22:30. Inom Sannas mamma och Tore och hälsade på. Satt där en stund och drack lite alkohol och var sociala tillsammans med Liselott, Tore, Sanna, Dennis och Esset. Trevligt :)..
Vid 00:15 gick vi in till stan. Det blev en del minglande, och jag kände då att jag fått för mycket alkohol i mig. Träffade på Karin, Daniel & co. på stan. Karin beslöt sig för att jag inte fick gå hem, så hon skjutsade hem mig. Thank god for that, säger jag nu i efterhand. Jag totaldäckade i soffan direkt när jag kom in i lägenheten. Med kläder o allt på mig. Minns att jag försökte resa mig för att lägga mig i sängen istället. Utan lyckat resultat. Tre timmar senare vaknade jag av att jag inte mådde hallon. Efter vissa åtgärder kunde jag sedan lägga mig i sängen och sova vidare.
Vaknade sen idag med en fruktansvärd huvudvärk. Drack vatten så det stod härliga till. Försökte äta frukost, men hur pigg är man på det efter en utekväll? inte alls, må jag säga.

Åskade gjorde det också en stund idag. Sååå, skönt. Huvudvärken släppte, så troligen var det inte bara bakfyllehuvudvärk, utan också spänningshuvudvärk innan åskan bröt ut.

Har hunnit fika med Karin, Daniel, Chibbe & Mini också. Trevlans!

Nu har jag varit hemma en stund, men ska alldeles strax bege mig bort till Max för att träffa Marina & Kalle.
Sen får jag nog ta en sväng inom Maxi också. Vet inte vad jag ska äta idag, men något borde jag äta. Ingen skräpmat iaf, det får vara slut med sådant scheeiit! -- kl 17:48 --

---- Tillbaka. Klockan är nu  21:29  ----

Har nu förtärt en god måltid, pratat med "affe", Jessica & Niclas. Nu ska jag sätta mig i soffan, njuta av mina tända ljus och kanske kolla en film.

Har förresten ändrat mitt namn nu. Istället för att heta Helene Ann-Sofie Westerlund, heter jag numera Helene Elin Maria Westerlund. Det finns en anledning till varför jag valde att byta namn. Dags att ordna nya identitetshandlingar snarast möjligt.

På återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0