Tavlor / Blommor

Dags för lite uppdatering igen.
Lika kul som vanligt, kanske :)

Alla Hjärtans Dag har nyligen passerat. För ett antal minuter sedan, slog klockan 00:oo och den 15:e Februari kom intågandes.
Jag hade bestämt mig för att låsa in mig idag (skriver som att det fortfarande vore alla hjärtans dag). Ville slippa se alla lyckliga, vackra par.
Igår (Tisdag) tog jag det enbart lugnt hemma efter jobbet. Tittade lite på tv, åt lite mat och kände lugnet.
Natten mot idag, valde jag att plocka fram mina akrylfärger, penslar och en målarduk. Ville kladda lite. Resultatet ser ni nedan. Tavlan med hjärtat målade jag imorse, och den är långt ifrån klar. Den ska definitivt inte vara så mesig och ljus. Här ska det hända grejor, sörru :).. Kanske lägger in ytterligare en bild på den när den är klar.
Nåja, beskåda och tyck vad ni vill. Det var iaf skönt att få kladda lite.

image18

Då fortsätter vi.
Dagen (Alla Hjärtans Dag) har bestått av umgänge med min bästa vän, Marina. Det är otroligt vilken vänskap vi har. Så stark. Vi stöttar varann när det är något som inte står rätt till. Vi finns där för varann i alla lägen. Tack för att du är min närmsta och bästa vän. Älskar dig gumman!

Hämtade upp henne vid 17:30 (?). Därefter körde vi hem en runda till mig. Väl hemma, möttes jag av ett paket utanför min dörr. Och vet ni vad? Idag har jag fått Alla Hjärtans Dag-blommor. Av vem tänker jag inte förtälja i nuläget, men de var och är otroligt vackra. Klassiskt vackra. Tack så hemskt mycket för blommorna :)..

image19

Ikväll har vi spelat kort hos Mariana. Som vanligt är det kortspel som gäller då.. =).. Roligt är det dock.

Imorgon är det jobb som gäller igen. Är i nuläget hemma hos föräldrarna, och har planerat att stanna här till åtminstone lördag eller söndag. Innan jobbet imorgon är det dags att bege sig till barnmorskan för att ta cellprov och därefter få nytt recept på p-piller. Nödvändig info, inte sant? ;-)

Saknar min syster väldigt mycket, och längtar tills hon kommer ner till skåneland en runda. Jag tycker det är orättvist att man inte får träffa henne när man vill. Hade man haft ekonomin och tiden till det, så hade jag åkt upp till Skövde för att träffa henne så ofta jag hade kunnat.

I'm gonna leave you with that for now, and I'll get back to you as soon as anything important, or anything of greater knowledge at all, happens in my life ..

Kärlek.
Helene.


Moving on

Jaha, för första gången vet jag inte alls vad jag ska skriva. Jag vet inte alls hur jag ska inleda detta inlägget.
Så, det får bli en inledning om att jag inte vet vad jag ska skriva för inledning. Låter vettigt?

Moving on.
Jobbar inte så mycket i nuläget. Det gäller att få slantarna att räcka till allt som behövs. Med min positiva attityd säger jag som vanligt "det är sådant som ooordnar sig". Lite lagom nonchalant, men ändå med en allvarlig insikt om hur allt ska skötas.

Dagarna kantas av antingen arbete ( de få dagar jag arbetar just nu, vill säga ) eller umgänge med vänner och familj. Ska kila bort till Tivolibadet i början av nästa vecka och skaffa mig ett medlemskap där, så man kan aktivera sig mer. Längtar verkligen efter vårsolen och lite fler plusgrader. Då blir det promenix AB.

Åh, btw. Jag ska tillsammans med några vänner gå på Johan Glans "world tour of skåne" show den 19/3. Innan dess ska jag hinna med en Tysklandsresa den 7/3 och inhandla vin till påskutställningen i Garvaregården i Nymölla. Ser fram emot dessa händelser.

Annars då? (ja, jag vet, min vanliga replik)
Ska skriva lite småpunkter som jag kommenterar, så slipper Ni läsa annat onödigt dravel.
Familjen: Mår bra. Syster har fått fast jobb fr.o.m 1/3. Stort GRATTIS :). Mamma och pappa mår fint. Tussen, min älskade katt, verkar må bra efter sin sjuka period runt jul.  Han verkar helt återställd nu, vilket är otroligt skönt.
Lägenheten: Renoveringen är helt klar, och jag är hemma så ofta jag kan. Ibland sover jag dock hos föräldrarna när jag börjar jobba tidigt dagen efter. Det blir då lite mer sömn och mindre sträcka att köra till jobbet. Plus att jag hinner umgås mer med familjen.
Vännerna: Har vissa nyförvärv på vännerfronten. En av dom är Peter. Galen, precis som jag. Han är precis nyinflyttad till stan, och jag hoppas på att lära känna honom bra mycket bättre. Han är otroligt lätt att snacka med, så det lär ju inte bli några problem.
Kärleken: Singel, singel, singel. What else is there to say? Ingen som har fallit för min charm ännu :).. Jag väntar fortfarande på min stora kärlek.
Jag: Ja, hur mår jag egentligen? Det går uppåt vissa dagar, och andra dagar neråt. Så är det väl alltid, förmodar jag. Det jag vill är att känna den stora lyckan igen. Att känna att det finns någon som behöver mig och att man känner sig älskad. Har väl fått en del lustiga tankar i huvudet den senaste tiden. Det känns som att jag inte kommer leva när jag är 35 år. Vet inte ALLS varför jag tänker så, men jag kan verkligen inte tänka mig att jag kommer bli så "gammal". Allt kan ta slut på en sekund, och det är nästan att jag har på känn att något kommer hända mig innan jag fyllt 35. Bara för detta kommer jag inte börja leva otroligt försiktigt, utan man lever bara en gång, sägs det. Jag hoppas innerligt att jag har fel i mina tankar. Jag tror nog ändå att det är så för många, att man inte kan tänka sig in i att komma upp i en viss ålder. Vad kommer jag göra när jag är 35? Har jag barn? Har jag hus? Har jag någon partner? Vad jobbar jag med? Har jag följt mina drömmar?. Frågorna är många och det enda svar jag kan ge mig själv är att jag får vänta och se. Jag ska inte stressa fram något.

Karriären: Arbetet går bra. Jobbar som sagt mindre än önskat. Detta är något jag ska försöka få åtgärdat. Är numera rödvinsansvarig på jobbet. Trivs bra med det. Vill iväg på fler produktutbildningar. Trivs bra med mina kollegor. Gillar läget just nu, helt enkelt.

Vad som händer i helgen, har jag absolut ingen aning om. Feel free to suggest events! :)

Älskar mina vänner.

image17

Yours truly,
Helene.

RSS 2.0