Orolig

Det blev jag verkligen idag. Skulle inte börja jobba förrän 11:55 idag, som TUR är.  Precis när jag gjort mig klar och ska gå utanför dörren, jamar min katt oerhört dovt, precis som han har ont någonstans. Jag springer in i rummet där han ligger. Han jamar då väldigt mycket och börjar andas riktigt häftigt och tungt. Jag sätter mig på golvet och klappar honom, för det kunde ju vara något så enkelt som att han behövde hosta.
Den häftiga andningen fortsätter. Han springer bort till matskålen, men lägger sig ner och fortsätter den häftiga andningen. Det såg verkligen ut som att han hade ont någonstans. Jag blir väldigt orolig och kallar på pappa. Tussen (katten) springer in och gömmer sig under min gamla säng. Pappa fick ut honom därifrån, och vid det laget kunde man inte längre få kontakt med Tussen. Han reagerade inte när man klappade honom eller tog handen framför hans ögon. Jag ringde då jobbet och sa att jag blir försenad. Därefter ringde jag veterinären som rådde oss att komma in med Tussen direkt.

Sagt och gjort. Ringde jennie, som kom hem snabbare än kvickt.
Väl i bilen kvicknade Tussen till en aning, som tur är.
När vi var hos veterinären, tog de blodprov och kollade levern och njurarna. Detta såg bra ut. De kom fram till att det antingen är tecken på epilepsi, eller förhoppningsvis bara ett blodsockerfall.
Han fick vitaminspruta och lite tabletter som ska tas nu, så förhoppningsvis kommer det inte hända igen.
Trodde verkligen jag skulle förlora min älskade katt idag. Jag kommer bli totalt förstörd när det väl händer. Det är min själ, min lilla lurvboll. Hur ska jag klara det?
Nu är jag lycklig att han har återhämtat sig ganska bra.

Snart kommer jennie hem, sen ska vi hem till Petra och Stefan på lite julfirande. Blir  nog en trevlig kväll. Men oron för min älskade katt, finns inombords hela tiden.

Ta aldrig någon för given.. Allt kan förändras på bara en sekund.

Puss på er.

image15

Julmys?

No need to remind me. Jag vet, jag har varit urusel på att skriva blogg denna månaden.
Jag känner dock att jag inte gjort mycket mer än att jobba. Umgåtts någon dag med Elin, någon dag med Marina, någon dag med Niclas, och nu är systern hemma i skåne. Då blir det att umgås med henne den lilla lediga tid man har.

Nu efter jul, kommer jag ha lite mer ledig tid, så jag kan umgås mer med vännerna.
Vill träffa Fredrik, bland annat. Har haft ganska skoj samtal med honom den senaste tiden, bland annat om att svimma. Enough said, vill träffa honom snart i alla fall :).. Hehe.

I Januari har Niclas utställning på Aoseum i Åhus. Ska dit på vernissagen och kika lite. Hans skulpturer är helt otroliga.

Imorgon blir det återigen jobb. Även lördag. Efter jobbet imorgon ska jag hem till Petra och Stefan. Jag, Jennie, Petra, Stefan, Älva, Jenny, Marcus och Maja ska ha lite julfirande tillsammans. Ska byta lite julklappar och laga julmiddag. Kan bli riktigt trevligt. På lördag har jag inga planer på kvällen, så kom gärna med förslag.

Igår bjöd jag och Jennie ut föräldrarna på middag på restaurang Peking i Kristianstad. De firade 25-årig bröllopsdag. Jag och Jennie var där och bokade bord igår eftermiddag, när vi ändå vandrade lite på stan. Vi frågade om de kunde ordna någon överraskning efter maten, till föräldrarna. Väl på middagen, kom de in med "fyrverkerier" och "champagne".. föräldrarna blev så glada så :)

Btw, i januari blir min lägenhet heeelt klar. Den 2/1 ska de måla om hela lägenheten. Äntligen!

Vill ha lite julmys hemma i lägenheten med någon också ;)..


image14

Lovar er, jag SKA återkomma i dagarna.

Puss på er, mina söta vänner!

Julfint!

Jaha, nu är det ungefär en vecka sen man uppdaterade här. Då var det dags igen.

Skövdevistelsen var skoj. Det var skönt att vara ledig lite från jobbet och ha lite tid att umgås med min syster.
Snöade gjorde det där också. Jag och Jennie passade på att handla lite julklappar också.

Fick ta ledigt från jobbet i Onsdags också. Rättegången som skulle vara imorgon egentligen, blev flyttad till i onsdags. Det gick bra på rättegången, förutom att det var stress från och med samma sekund som jag vaknade den dagen.

Förutom jobb, så har det ju nu varit helg också. Ganska lugnt för min del. Pysslat upp lite saker i lägenheten, och har nu julfint här :).
Har även varit hos mina föräldrar och umgåtts med dom och några andra vänner till familjen.

Idag blev det en tripp till Eko med Elin. Jag och mamsen har även inhandlat julgran idag.
Nu sitter jag hemma i lägenheten. Kokar lite ägg. Tänkte göra mig en räkmacka :)

Imorgon blir det att hjälpa mamsen inhandla lite julklappar till systra min.
Sen är det jobb som gäller i resten av december, i princip.
Skulle vilja hinna med en filmkväll också :)

Puss på er.

RSS 2.0